Rijkele Dijkstra van Dijkstra Assurantiën in zijn kantoor in Leeuwarden.
Rijkele Dijkstra van Dijkstra Assurantiën in zijn kantoor in Leeuwarden. Foto: Rob Dijkstra

Dijkstra Assurantiën: Team Dijkstra staat voor u klaar!

Zakelijk

Je wilt er zeker van zijn dat je waardevolle bezit goed is verzekerd. Zelf je weg zoeken door de wirwar van verzekeraars en dekkingen die hun producten aanbieden via een (vergelijkings)website is een optie maar zeker niet de garantie dat je dan de juiste keuze maakt. Hoeveel eenvoudiger maak je het jezelf om te kiezen voor een professional die voor jou de juiste keuzes maakt.

Wij bij Dijkstra Assurantiën geven nu alweer 45 jaar eerlijk en vertrouwd advies aan particulieren en bedrijven. Dus we weten waar we over praten en staan ook voor je klaar als er een schade geleden wordt.

Onze service gaat door na de eerste handtekening. Onze klanten weten dat te waarderen en belonen ons daarvoor met het cijfer 9.

Wij doen het net even anders

Waar de meeste adviseurs een pakket samenstellen bij één verzekeraar en als dit niet goed uitkomt de klant opzadelen met allemaal losse polissen, combineren wij de producten van diverse verzekeraars tot één totaal polis. Eén polis met daarop de best passende en vaak aantrekkelijk geprijsde verzekeringen. We doen dit alles “in huis”, ook de schadeafwikkeling. Hierdoor geen vertragende factoren die vooral bij schade frustrerend kunnen werken.

Heb je nog een fysieke polismap? Die kun je wat ons betreft wel in de prullenbak gooien. Met ons klantportaal heb je altijd inzicht in je polissen, correspondentie en schadedossiers. Ook je facturen zijn zichtbaar.

Persoonlijk

Gewoon even een koffie doen bij ons op kantoor, even kletsen met je adviseur over bepaalde zaken. Een stukje herkenning, zo belangrijk tegenwoordig. We merken steeds meer dat er weer behoefte is aan fysiek persoonlijk contact. Elkaar recht in de ogen kunnen kijken en weten wat je aan elkaar hebt. Dat is toch fijn? Waar heb je dat nog.

Niet alleen voor verzekeringen

Naast verzekeringen zijn we ook nog zelfstandig adviseur van de RegioBank. Je kunt voor alle bankzaken bij ons terecht. De RegioBank is al jaren de best gewaardeerde bank van Nederland. Ook voor hypotheken kun je bij ons terecht en zoals een bekende slogan van tv “We doen niet alleen hypotheken van de RegioBank”.

Onafhankelijk en de klant centraal

We zijn nergens aan gebonden. Geen enkele verzekeraar of hypotheekverstrekker die bij ons een vinger in de pap heeft. Hierdoor kunnen we oprecht zeggen dat de klant bij ons centraal staat. We zijn er voor jouw belang. Toch heel anders dan rechtstreeks bij die verzekeraar die zijn belang minstens zo belangrijk vindt al hun klanten.

Daarom: kies voor Team Dijkstra, Onze mensen staan allemaal voor jou klaar.

Afbeelding
Afbeelding
Eerste basisbaan ingevuld Algemeen 47 minuten geleden
Tennisvereniging Leeuwarden hoopt dat oude tijden weer gaan herleven op het sportpark.
LTV De Bontekoe en TV De Molen gaan gezamenlijk verder als Tennisvereniging Leeuwarden Sport 3 uur geleden
Afbeelding
IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!" Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 19 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 21 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur gisteren
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 28 mrt, 13:19