Afbeelding

NEW SHOP ALERT! Hip bakkerijconcept ‘The Bakery’ opent deuren

Algemeen

LEEUWARDEN - Onze mooie hoofdstad is weer een winkel rijker! Op zaterdag 7 maart opent The Bakery zijn deuren. The Bakery is een hippe bakkerij, ijssalon, granolastation én koffiebar in één. Hier vind je de lekkerste unieke broden, zoals rustiek wit brood en grote zuurdesembroden. Bij de Granola Station stel je zelf je granolabowl samen door te kiezen uit verschillende granolasoorten, toppings en yoghurts. De winkel is te vinden aan de Nieuwestad 135. 

Duurzaamheid en klantvriendelijkheid vinden ze bij The Bakery erg belangrijk. Zo zul je aan de Nieuwestad veel vegan gerechten vinden en proberen zij zo weinig mogelijk rommel te maken door restproducten te gebruiken in andere gerechten. Zo worden de overgebleven producten van de huisgemaakte brownies gebruikt als topping voor granola of hun verse schepijs. Bij The Bakery vind je trouwens voornamelijk lokaal geproduceerde producten. Zo komt het ijs uit Gorredijk en wordt de koffie geleverd door een bedrijf uit Leeuwarden. 

Eigenaar Niels Hoekstra, ook het gezicht achter de buren The Tosti Club, is in zijn nopjes met zijn nieuwe winkel. In The Bakery kan hij zijn creativiteit kwijt. Lange tijd was echter onzeker of de winkel wel in maart open kon, maar de gemeente heeft eindelijk groen licht gegeven. Nu het kan, willen ze gelijk doorpakken. Deze week zijn de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Dankzij een betrokken bouwbedrijf en zijn behulpzame familie ziet alles er prachtig uit en is het op tijd klaar om alle klanten te verwelkomen in de gloednieuwe winkel. 

Niels nodigt je graag uit om een kijkje te nemen! Wil je meer weten over het bedrijf? In de aanstaande editie van RondOm Leeuwarden kun je een bedrijfsreportage vinden. 

Afbeelding
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 15 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 17 uur geleden
Pelle Schlichting (links) en Evert Stellingwerf (rechts)
Officiële opening van eerste snellaadplein in Leeuwarden voor elektrische trucks en bedrijfswagens Duurzaamheid 20 uur geleden
Afbeelding
De trap schilderen? Ga aan de slag met Sikkens trapverf Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Chantal Jager (20) staat voor de tweede keer op rij in de finale van Miss Beauty of Friesland Persoonlijke verhalen 23 uur geleden
Afbeelding
Ontwikkelkader Spoordok: Stadsterp van de toekomst! Politiek 27 mrt, 10:00