Afbeelding

Osteopathie Schippers brengt het lichaam in beweging

Zakelijk

LEEUWARDEN - Osteopathie is voor iedereen die klachten wil voorkomen of die klachten ervaart die samenhangen met beperkingen in beweeglijkheid. Dit noemen we blokkades die in het lichaam klachten kunnen geven en vaak zelfs op een heel andere plek dan de blokkade zelf. De patiënt leeft met de gedachte of overtuiging dat de klachten niet kloppen en allerlei klachten kunnen zo voort bestaan. Denk aan chronische pijn, ontstekingen, obstipatie, buikkrampen, wisselende stoelgang, vastlopende wervels of gewrichten, oorsuizen, schouderklachten maar ook verminderde weerstand.

De osteopaat dient het lichaam, op drie afzonderlijke lichaamssystemen, waaruit het is opgebouwd te onderzoeken, behandelen en in de totale samenhang te bekijken.

De ultieme uitdaging is de weefselbeperking te vinden die het lichaamsevenwicht verstoort en daarmee het zelfregulerend vermogen. Is er geen beperking of verstoring dan lost het lichaam zelf de klachten op. Het houdt zich zo sterk en gezond en kan zich ook beschermen tegen lichaamsvreemde indringers. Tegen bacteriën en virussen bouwen we zelf zo immuniteit op.

Beweeg hiervoor dagelijks in de buitenlucht (vit. D), eet vette vis ( vit. D) neem voldoende water, eet je dagelijkse groente en fruit ( vit. C, A, E, zink) en vertroetel je darmen ( leerplek B lymfocyten) met natuurlijke producten.

Locatie Leeuwarden

Fonteinland 7B, 8913 CZ Leeuwarden
Tel: 06 1411 2182
info@osteopathieschippers.nl
www.osteopathieschippers.nl
www.voeljegoedcentrum.nl

Locatie Wergea

Kerkbuurt 4, 9005 PB Wergea

Afbeelding
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 14 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 18 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen gisteren
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid gisteren
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00