Prijswinnend Fries Hydraloop-bedrijf geeft donderdag online lezing | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Leeuwarden en omstreken
dinsdag 19 januari, 2021 12:49
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Sabine Stuiver geeft een interview aan HUB Institute, te zien op Youtube.
Sabine Stuiver geeft een interview aan HUB Institute, te zien op Youtube.

Prijswinnend Fries Hydraloop-bedrijf geeft donderdag online lezing

Sabine Stuiver, Chief Marketing Officer bij en mede-oprichter van het Leeuwarder bedrijf Hydraloop Systems, verzorgt op donderdag 26 november een online Duurzaam Doen Lezing bij ROC Friese Poort Centrum Duurzaam in Leeuwarden. Daarin spreekt ze over de Hydraloop-concepten, die mensen en bedrijven in staat stellen water te recyclen en hergebruiken.


Leeuwarder Hydraloop-bedrijf wint prijs in Las Vegas
Stuiver neemt je mee tijdens de reis van Hydraloop Systems, die begon in een garage en inmiddels tot prijzen als de Best of the Best-award tijdens de CES2020-elektronicabeurs in Las Vegas leidde. Ook verscheen het bedrijf afgelopen maand in de Netflix-documentaire Brave Blue World over het belang van innovaties voor het groeiende wereldwijde watertekort.

Tijdens de presentatie gaat Stuiver uitgebreid in op het ontstaan en de werking van de Hydraloop. Ook spreekt ze over het Recycle Ready Bouwen-concept, evenals het 15, 50 en 75-liter huis-systeem. De gastspreker behandelt de nieuwste Hydraloop-toepassingen om water te besparen en legt ze uit waarom samenwerking met een wereldwijd netwerk van installateurs zo belangrijk is.

Aanmelden:
ROC Friese Poort Centrum Duurzaam nodigt alle belangstellenden van harte uit om de Duurzaam Doen Lezing digitaal te volgen. De lezing staat voor donderdag 26 november 2020 van 10.30 tot 11.30 uur op de rol en is via deze link: Duurzaam Doen Lezing Hydraloop Systems te volgen. Aanmelden kan via de website van Centrum Duurzaam.

Meer berichten