donderdag 9 juli, 2020 03:57
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto:

Webinar over Noordelijke fotolocaties met fotograaf Marcel van Kammen

Freelance natuur- en journalistiek fotograaf Marcel van Kammen heeft samen met collega-fotografen meegewerkt aan het boek 'De mooiste fotolocaties van Noord-Nederland'. Morgen (zaterdag) ochtend presenteert Marcel een webinar waarin hij enkele van die locaties uitgebreider aan bod zal brengen. Iedereen die interesse heeft mag meedoen aan het webinar. Er vindt eentje plaats om 10.00 uur en eentje om 19.00 uur.

Marcel van Kammen fotografeert vrijwel uitsluitend binnen de landsgrenzen van het mooie Friesland. Hij zegt: “Waarom zou ik buiten Fryslan gaan als de mooiste natuurgebieden bij mij om de hoek zijn”.

Hét specialisme van Marcel is vogelfotografie, maar mede vanwege zijn fotojournalistieke werk voor de Noordelijke dagbladen, is hij van alle markten thuis. In dit webinar laat Marcel de schoonheid van enkel Friese natuurgebieden zien en tussendoor vertelt hij over zijn manier van fotograferen en hoe hij zich probeert te onderscheiden.

Aanmelden?
Aanmelden voor de webinars op zaterdag 27 juni doe je via deze link: https://magazine.natuurfotografie.nl/webinars/?fbclid=IwAR2E8hN3ZYwGTUgjMB102mzAcw5LtYpY6uKgZPsW8BqEp0ePnuQC2GAJDQA

Meer berichten