Afbeelding
Foto: team Vertrouwd Schoon

Het team van Vertrouwd Schoon blijft ook in deze tijden aan het werk

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Nu iedereen zoveel thuis zit valt het opeens op: wat zijn de ramen opeens vies! Je ergert je mateloos, maar om het nou zelf te gaan doen? Gelukkig werken de mannen van Vertrouwd Schoon niet thuis en komen ze graag bij u langs om uw ramen te lappen, uw gevels te reinigen en de dakgoten te legen. Scheelt weer wat irritatie en uw huis is weer klaar voor de zomer.

Vertrouwd Schoon werd drie jaar geleden opgericht met een belangrijk doel. Naast dat ze natuurlijk het beste schoonmaakwerk wilden afleveren, inclusief tevredenheidsgarantie, wilden ze ook de beste service leveren aan de klant. Grardus Geerdink van Vertrouwd Schoon legt uit hoe ze dat doen: “We zijn een jong team, dus we zijn natuurlijk bereikbaar via alle moderne media. Zo sturen we bijvoorbeeld een WhatsApp bericht om te laten weten hoe laat we er zijn en kunnen mensen hun rekening betalen met Tikkie.” Natuurlijk is het ook mogelijk om op ‘de ouderwetse’ manier, te betalen. 

Vertrouwd Schoon doet zowel bij bedrijven als bij particulieren schoonmaakwerk. Bij particulieren doen ze dit vooral buiten. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van ramen en het reinigen van gevels. Ze kunnen ook de dakgoten schoonmaken en legen. Dat doen ze ook in deze coronacrisis. Volgens Grardus is het belangrijk dat dit gewoon doorgaat: “Als je je huis goed onderhoud, scheelt dat later echt in de kosten. Zo kan kunststof van uw woning flink verweren, als je dit niet tijdig schoonmaakt. Als dit gebeurt is dat helaas niet meer te herstellen. Ook bij het geverfde houtwerk is het van belang om dit goed schoon te houden. Hierdoor bespaar je uiteindelijk op het schilderwerk”

Vertrouwd Schoon gaat in deze tijden dus aan de slag, maar natuurlijk nemen ze wel de nodige maatregelen. “We houden de algemene richtlijnen van het RIVM in acht,” legt Grardus uit, “daarnaast hebben we extra maatregelen. We bellen bijvoorbeeld niet meer aan maar leggen via de telefoon contact. We houden gepaste afstand van elkaar en zorgen dat we niet met teveel mensen in een ruimte werken. We wassen extra vaak onze handen met desinfectiemiddel en dragen chemie handschoenen. Helaas hebben we ook geen contact meer met de klant. Geen bakje koffie dus, dat vinden we jammer, maar het kan nu even niet anders.”

Grardus geeft ook graag nog een tip mee aan de lezer: “Als je thuiskomt moet je goed je handen wassen. Dat weet natuurlijk iedereen. Was daarbij ook goed je onderarmen mee en trek andere kleding aan. Zonder dat je het weet kan je namelijk het virus op je kleding meenemen. Ik zelf trek als ik thuis kom een korte broek en een shirt aan, maar trek aan waar je je goed in voelt. Maak ook je mobiele telefoon schoon. Je staat er niet bij stil, maar je hebt je mobiel vast met vieze handen, bijvoorbeeld om in de supermarkt iets te checken. Als je hem dan weer pakt in huis, dan heb je voor niets je handen schoon gemaakt.”

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden van Grardus en het team van Vertrouwd Schoon? Laat u informeren op de website, of bel vrijblijvend.

Vertrouwd Schoon
www.vertrouwdschoon.nl

App naar 06 - 483 44 127
Bel naar 0566 - 700 220
Mail naar info@vertrouwdschoon.nl

Tennisvereniging Leeuwarden hoopt dat oude tijden weer gaan herleven op het sportpark.
LTV De Bontekoe en TV De Molen gaan gezamenlijk verder als Tennisvereniging Leeuwarden Sport 59 minuten geleden
Afbeelding
IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!" Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 16 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 18 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 21 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 23 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws gisteren