Een tuin met de steeds populairder wordende keramische tegels
Een tuin met de steeds populairder wordende keramische tegels Foto: Tolsma Sierbestrating

Tolsma Sierbestrating verhuist naar Leeuwarden

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Bij Tolsma Sierbestrating is het deze week een drukte van belang. Het bedrijf, nu nog gevestigd in Berlikum, pakt zijn spullen om in Leeuwarden een nieuw plekje te betrekken. Aan de Avondsterweg 6, achter de Praxis, zijn ze over een paar weken te bezoeken. Nu draait hun webshop, dat deze week ook wordt vernieuwd, overuren. Hier kun je alles vinden wat betreft sierbestrating, maar ook tuinhuizen, blokhutten en veranda’s. 

Tolsma Sierbestrating is in Berlikum en omstreken al 16 jaar een begrip, maar de drukte van de grote stad trok ze toch richting Leeuwarden. Dus pakken ze deze week de dozen in en vertrekken ze naar de Friese hoofdstad. 

Op de oude locatie van Tolsma Sierbestrating in Berlikum komen er steeds vaker mensen langs met een mobieltje in de hand. De tegels die ze vinden, zoeken ze later thuis op om online te bestellen. Tolsma ziet dit juist als mogelijkheid en opent voor deze mensen een online webshop. Dit is voor zijn klanten een goedkoper en sneller alternatief. Ze krijgen het dan rechtstreeks van de Fabriek. 

Bij Tolsma Sierbestrating kun je enorm assortiment vinden aan sierbestratingen. Van betontegels tot de populaire keramische tegels, van de traditionele 30 cm x 30 cm tegels tot de grootste tegels op de markt. Daarnaast verkopen ze ook complete tuinhuizen en veranda’s. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te doen in de webshop, ze hebben voor elk wat wils. 

Veel mensen zitten op dit moment thuis door de coronacrisis. Nu hebben ze nu eindelijk de tijd om de tuin weer wat op te frissen. Dat hebben ze bij Tolsma zeker gemerkt. Waar veel mensen echter niet aan denken, is dat de import van producten wel stil is komen te liggen. De keramische tegels komen bijvoorbeeld uit Italië . Toch hoeft niemand zich zorgen te maken dat hun product naar keuze niet meer voorradig is. Tolsma schat in dat ze zeker tot de bouwvak genoeg is. 

In de webshop is het mogelijk om vooraf te betalen voor de sierbestrating, bijvoorbeeld via iDeal, maar men kan ook op factuur bestellen. Wilt u uw bestrating ook laten leggen door professionals? Dat kan ook bij Tolsma Sierbestrating!

Over een paar weken heten de werknemers van Tolsma Sierbestrating u graag welkom op het nieuwe terrein in Leeuwarden. Voor nu nodigen zij u uit om een kijkje te nemen op de webshop. Dat kan op www.tolsmasierbestrating.nl

Klik hier om naar de webshop te gaan

Afbeelding
Domotheek geopend in Heerenveen Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Contextuele coaching met de Verbindingsmakelaar Zakelijk nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 17 uur geleden
Beeld ter illustratie
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 23 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00