Marcel Slump van Stadtmüller Schoenen
Marcel Slump van Stadtmüller Schoenen

Stadtmüller Schoenen; een brede keus aan kwalitatief goede schoenen

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Floris van Bommel, Panama Jack, Greve; voor schoenliefhebbers klinken deze namen bekend in de oren. Stadtmüller schoenen in Leeuwarden heeft een uitgebreid assortiment van deze merken én andere kwalitatief goede merken.

Net buiten het hart van Leeuwarden, maar nog steeds op loopafstand, staat de ruim opgezette winkel van Marcel Slump. Met parkeergelegenheid voor de deur is de zaak aan de Tweebaksmarkt goed bereikbaar, zowel in de auto als te voet. Stadtmüller schoenen heeft een breed assortiment aan modische schoenen in het midden- tot hoogsegment. Echte schoenliefhebbers zullen de merken wel kennen: Floris van Bommel, Panama Jack, Piedi Nudi en Greve. Marcel heeft bewust de keuze gemaakt om zich te specialiseren in een klein aantal merken: “Zo kunnen we een heel breed assortiment van die merken laten zien. Mensen die echt fan zijn van een bepaald merk, hebben op deze manier ruim de keus tussen verschillende modellen.”

Door zich te richten op een paar merken van goede kwaliteit kan Marcel zijn klanten goed helpen: “We hebben bijvoorbeeld ook een aantal merken die in verschillende breedtematen te passen zijn. Ben je helemaal verliefd geworden op een schoen, maar passen ze niet omdat je te brede voeten hebben, dan heb je in andere winkels gewoon pech. Hier kun je wel terecht.” Volgens de schoenenverkoper is het erg belangrijk om op goed passend schoeisel van goede kwaliteit te lopen: “Je voeten zijn de basis van je lichaam. Als je niet lekker loopt of staat dan voel je dat overal. Ik zeg altijd maar; je kan beter drie paar goed passende schoenen hebben van goede kwaliteit, dan 15 van mindere kwaliteit.” Daarnaast vindt hij het belangrijk dat iedereen wordt voorzien van passend en deskundig advies en een nauwkeurige meting: “Zo weet je zeker dat je een passende schoen hebt voor je voeten.”

Benieuwd geworden naar de schoenen van Stadtmüller? Kom eens een kijkje nemen in de winkel, of bezoek de site voor inspiratie:
Tweebaksmarkt 43
8911 KW Leeuwarden
www.stadtmullerschoenen.nl

Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 18 minuten geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Xenos binnenkort weer te vinden op De Centrale in Leeuwarden Zakelijk nieuws gisteren
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00
Foto: Foppe de Haan
Foppe de Haan over de Friese sportcultuur Sport 21 apr, 12:00
Het team van Albert Heijn Camminghaburen
Albert Heijn Camminghaburen wordt vernieuwd Verhalen uit de buurt 21 apr, 09:00
Afbeelding
In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden Natuur 20 apr, 18:00
Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 20 apr, 14:00