woensdag 26 februari, 2020 13:44
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Jeugdige artiesten in de dop voor Adje Meesterklas Podiumkunsten
Jeugdige artiesten in de dop voor Adje Meesterklas Podiumkunsten (Marc Henri Quere)

Circus Adje zoekt jeugdige artiesten in de dop voor Adje Meesterklas Podiumkunsten

Leeuwarden - Zit je al een tijdje op dans, theater, circus, muziek of freerunning en wil je jouw talent op een groter podium laten zien? Grijp je kans! Circus Adje is op zoek naar jongens en meisjes tussen de 9 en 14 jaar die willen optreden in Theater De Bres en tijdens het Adje Festival op 29 mei in het Cambuurstadion!

Les van professionals
Tijdens de Adje Meesterklas maak je drie dagen lang kennis met verschillende podiumkunsten zoals muziek, dans, circus en toneel. Tijdens verschillende workshops leer je onder professionele begeleiding al deze disciplines te combineren en werken we toe naar een mooie voorstelling. De lessen vinden plaats in de meivakantie van di 28 april t/m vrijdag 1 mei bij de Podiumschool, Jacob-Catsplein 1A. De presentatie van de Meesterklas is vrijdag 1 mei om 19.30 uur in Theater de Bres.

Op 29 mei mag je nog een keer optreden tijdens het Adje Festival bij het Cambuurstadion.

Aanmelden
Iets voor jou? Mail voor 14 februari naar sabine.dejong@kunstkade.nl. Graag met een korte motivatie en onder vermelding van je naam, leeftijd, hoe lang je al op les zit en bij welke school je deze lessen volgt.

Let op: deelname is gratis maar niet vrijblijvend!

Meer berichten