Afbeelding

Directieleden Arriva Nederland staan hun stoel af aan vijf nieuwe bazen

Algemeen

In de verschillende regio's van Arriva staat vandaag een 'Baas van Morgen' aan het roer. Vijf kinderen ervaren hoe het is om als directeur toekomstplannen te maken, leiding te geven en krijgen zo een uniek kijkje achter de schermen. Zo geven we de generatie van de toekomst de kans om een waardevolle ervaring op te doen op de arbeidsmarkt.

Anne Hettinga, voorzitter van de Raad van Bestuur van Arriva Nederland, wordt vandaag bijgestaan door Levi. Na de gezamenlijke noordelijke aftrap van de 'Baas van Morgen' in Leeuwarden wordt er gebrainstormd over jongeren in het ov. Heeft de nieuwe baas goede ideeën om jongeren meer in de bussen en treinen te krijgen? De dag wordt vervolgens verder voortgezet op het hoofdkantoor van Arriva Nederland in Heerenveen waar onder andere de verkeersleiding wordt bezocht.

Baas van morgen opent eigen rijopleiding in Leiden

Ook regiodirecteur Martijn van de Weijer, wordt vandaag bijgestaan door een nieuwe baas. Mohamed mag deze dag de eigen rijopleiding van Arriva officieel openen. Ook mag hij nadenken over de vraag hoe we vervoer naar de Keukenhof voor jongeren aantrekkelijker maken.

Baas Samantha helpt de verkeersleiding

In regio Noord neemt Samantha het stokje over van regiodirecteur Milfred Hart. Hij neemt haar in Leeuwarden mee naar de verkeersleiding van de trein. Daarna volgt een rit met de trein waarin een steward en machinist vertellen over hun vak.

Op gesprek bij BrabantSport

Sophia is vandaag de baas in regio Zuid. Zij gaat samen met regiodirecteur Jan Pieter Been op gesprek bij partner BrabantSport. Ook is zij vandaag voorzitter van het managementteam regio Zuid van Arriva.

Ashley duikt de werkplaats in

In Limburg staat regiodirecteur Michiel Cusell zijn stoel af aan baas Ashley. Samen gaan ze naar de werkplaats voor een kijkje achter de schermen. Daarnaast gaan ze een kijkje nemen bij de infrabeheerder en de vervoerplanner.

Ga mee op pad
Arriva doet donderdag via Instagram (@Arriva_NL) verslag van de belevenissen van de Bazen van Morgen in alle regio's.

Baas van Morgen
Met het project 'Baas van Morgen' laat JINC, samen met deelnemende bedrijven zoals Arriva, zien dat een goede start op de arbeidsmarkt voor al het talent van morgen niet vanzelfsprekend is. Arriva is blij om deze kinderen de kans te geven één dag aan het roer te staan en hierdoor bij te dragen aan voor hun zeer waardevolle ervaringen en contacten.

Arriva Nederland en JINC hebben een landelijk partnerschap. De jeugd heeft de toekomst. Daar investeren we als Arriva graag in. Dit doen we vanuit een natuurlijke verantwoordelijkheid en kijkend naar de kansen van morgen.

Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 4 uur geleden
Beeld ter illustratie
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 10 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 18 apr, 12:00
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 18 apr, 10:00