Daniel uit Leeuwarden wint PostcodeStraatprijs van 25.000 euro
Daniel uit Leeuwarden wint PostcodeStraatprijs van 25.000 euro Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs van 75.000 euro valt in Leeuwarden

Algemeen

LEEUWARDEN – Goed nieuws voor drie Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met postcode 8911 AD (Lange Marktstraat) in Leeuwarden. Op die postcode is namelijk de Straatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de drie gelukkige winnaars gisteren met het goede nieuws. Het is niet de eerste keer dat de Postcode Loterij een Straatprijs verdeelt in Leeuwarden. Twee jaar geleden verdeelden vijf winnaars uit Leeuwarden (postcode 8938 BC) al een PostcodeStraatprijs van 100.000 euro met elkaar.

De drie winnaars spelen ieder met één lot mee en winnen een bedrag van 25.000 euro per persoon. Eén van de gelukkige winnaars wint ook een vakantiehuis.

De 22-jarige student Daniel is de geluksvogel die een bedrag van 25.000 euro én een eigen vakantiehuis wint. Hij vertelt enthousiast: "Ongelofelijk! Ik ben op oudjaarsdag pas mee gaan spelen omdat ik dacht 'tja.. Ik woon in een studentenhuis. Als de Kanjer hier valt, spelen er vast niet veel mensen mee en is mijn aandeel dus mega!' Ik was van plan om de hele zomer te gaan werken om mijn minor te betalen, maar dat hoeft nu niet meer!"

Ook de 19-jarige student Max wint 25.000 euro. Hij reageert verrast: "Ik kreeg een lot bij mijn kerstpakket en op advies van mijn vader heb ik dit geactiveerd. Geweldig dat ik nu win! Ik ga een deel van het bedrag storten voor de branden in Australië. De rest komt natuurlijk goed van pas als student."

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

 

Max uit Leeuwarden wint PostcodeStraatprijs van 25.000 euro
Daniel uit Leeuwarden bij zijn gewonnen vakantiehuis
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 15 uur geleden
Pelle Schlichting (links) en Evert Stellingwerf (rechts)
Officiële opening van eerste snellaadplein in Leeuwarden voor elektrische trucks en bedrijfswagens Duurzaamheid 18 uur geleden
Afbeelding
De trap schilderen? Ga aan de slag met Sikkens trapverf Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Chantal Jager (20) staat voor de tweede keer op rij in de finale van Miss Beauty of Friesland Persoonlijke verhalen 21 uur geleden
Afbeelding
Ontwikkelkader Spoordok: Stadsterp van de toekomst! Politiek 23 uur geleden
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00