Afbeelding

Franchisemarkt 058: een succesformule starten in Leeuwarden?

Algemeen

LEEUWARDEN - Gemeente Leeuwarden en Stichting Binnenstadsmanagement maken zich hard voor een sterk, dynamisch en aantrekkelijk centrum. Franchiseformules die in andere delen van het land al bewezen succesvol waren, maar nog niet in Leeuwarden gevestigd zijn, kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor het huidige winkelbestand en hieraan bijdragen.

Daarom organiseren de gemeente en binnenstadsmanagement samen met FranchiseFormules.NL en Welkom in Leeuwarden de Franchisemarkt 058 op woensdag 29 januari in Boutique Hotel Catshuis. De markt is een eerste van een reeks terugkerende bijeenkomsten voor landelijk opererende formule-eigenaren (franchisegevers) en lokaal opererende (aspirant-)franchisenemers, ondernemers, investeerders en vastgoedaanbieders.

Formules komen pitchen

Tijdens Franchisemarkt 058 presenteert een aantal franchiseformules hun expansieplannen in Leeuwarden. Binnenkort wordt via het Facebook-platform van Welkom in Leeuwarden bekendgemaakt welke formules komen pitchen. Het betreft in ieder geval altijd landelijk opererende formules die hun vestigingenaanbod graag willen uitbreiden met een nieuwe locatie in Leeuwarden.

Do's en don'ts

Tijdens deze middag is ook de organisatie 'FranchiseFormules.NL' aanwezig. Dit is een franchise-community waar vraag en aanbod in de franchisebranche (franchisegevers en -nemers) bij elkaar worden gebracht. Jan-Piet Broersma neemt de aanwezigen aan de hand en laat zien waar zij op moeten letten als u zich aansluit bij een franchiseformule.

Ervaring en (nieuwe) formules in Leeuwarden

Een recent en relevant voorbeeld van een formule is de snelgroeiende formule The Tosti Club, dat binnenkort een nieuwe vestiging opent aan de Nieuwestad in Leeuwarden. Franchisenemer Niels Hoekstra is aanwezig bij de bijeenkomst en geeft een toelichting op zijn plannen. Ook franchisenemer Anton Klapwijk van de formule Zuivelhoeve deelt zijn ervaringen met het businessmodel franchise en de stad Leeuwarden.

Franchiseformules in Leeuwarden

Leeuwarden heeft een divers aanbod voor publiek in het historische centrum. De stad biedt nieuwe ondernemingen veel mogelijkheden. Leeuwarden kent dan ook al een grote vertegenwoordiging van franchiseformules die daarop inspelen. De Friese hoofdstad telt meer dan 40 franchiseformules van de 850 verschillende soorten die actief zijn in Nederland. In bijna alle sectoren en segmenten van het bedrijfsleven zijn nu formules en franchisenemers actief: van Retail, Horeca, Logistiek, Food, Non-Food, Mode tot aan de Zakelijke- en Financiële dienstverlening.

Programma en aanmelden

De Franchisemarkt vindt plaats op woensdag 29 januari van 18.30 tot 21.30 uur in Boutique Hotel Catshuis aan de Nieuwestad 49 in Leeuwarden. Ondernemers, vastgoedeigenaren, makelaars, investeerders, vertegenwoordigers van franchiseformules en anderen geïnteresseerden kunnen zich via de website van Franchiseformules aanmelden voor de Franchisemarkt058. Hier staat ook meer informatie en het uitgebreide programma.

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 1 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 3 uur geleden
Markus Passion – Da Capo Leeuwarden
Kijktip: Markus Passion te sjen by Omrop Fryslân Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 8 uur geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00