dinsdag 4 augustus, 2020 01:18
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto: Ynfocusfotografie

Informatiemiddag Brandweer Buitenpost op 18 januari

BUITENPOST - Brandweerpost Buitenpost is op zoek naar nieuwe collega's die als vrijwilliger aan de slag willen. Lijkt het jou leuk om je bij onze ploeg aan te sluiten? Maar heb je informatie nodig om je keus te maken? Zaterdagmiddag 18 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom in onze kazerne in Buitenpost aan de Vaart 4 en vertellen we je graag alles over dit mooie vak.

De vrijwillige brandweer zoekt mensen die het brandweervak vooral leuk vinden. Als vrijwilliger ben je oproepbaar door middel van een pieper. Je werkt en/of woont in de omgeving van de kazerne in Buitenpost.

We hebben veel te bieden
Je krijgt een mooie opleiding aangeboden gedurende twee jaar die 26 avonden in beslag neemt. Tijdens de basisopleiding leer je natuurlijk blussen, maar ook levensreddende handelingen verrichten en technische hulpverlening. Naast die gerichte oefeningen bieden we je ook de mogelijkheid om je conditie op peil te houden. Heb je je diploma gehaald, dan draai je meteen mee als manschap. Om na je opleiding geoefend te blijven is er regelmatig een oefenavond met je ploeg en bieden we je sportmomenten aan. Voor de uren die je aan de brandweer besteedt krijg je een vergoeding. Wij bieden je spannend en uitdagend werk en een fantastische en hechte groep collega's. En misschien wel het allerbelangrijkste: de mogelijkheid je zinvol in te zetten voor je directe omgeving.

Informatiemiddag

Werk en/of woon je in de omgeving van de kazerne in Buitenpost (max. 5 minuten) en wil je je inzetten voor een veilig Buitenpost en omgeving. Kom dan vrijblijvend naar onze informatiemiddag op zaterdag 18 januari tussen 14.00 uur en 16.00 uur. We gaan graag met je in gesprek en geven je informatie over de brandweer. Ook partners zijn welkom!

Meer berichten