zaterdag 8 augustus, 2020 04:59
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto Jan de Boer /It Fryske Gea

Natuurfotografie voor jeugd in het wikelslan (8+)

EARNEWALD- Buitenspelen is gezond en extra leuk als je er ook nog wat van leert! Juist daarom organiseren wij op donderdag 2 januari van 14.00-15.30 uur speciaal voor jonge fotografen tussen de 8 en 14 jaar deze fotoworkshop. We gaan er al wandelend op uit en ontdekken de natuur vanachter een cameralens. Onze natuurgids én fotograaf kennen het Wikelslân op hun duim en vertellen hierover dan ook graag. Dit natuurgebied is onderdeel van het uitgestrekte Nationaal Park De Alde Feanen niet ver van Leeuwarden en biedt volop materiaal voor topfotografen in de dop!

Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/volop-winterplezier-bij-it-fryske-gea of 0511 - 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen €4,- .

Wat we doen? We leren de kids eens écht goed naar planten, dieren en landschappen te kijken en deze op creatieve wijze vast te leggen. Uiteraard zorgen wij voor de mooiste plekjes met fotogenieke punten in het gebied. Spelen met weerspiegeling, reflectie en tegenlicht wordt zo nog leuker. Met de camera in de aanslag en de laarzen aan, nemen we alles onder de loep. En als je nog niet overtuigd bent? In de Alde Feanen leven tussen de 150 en 200 reeën, dus een grote kans dat ze voor onze lens poseren!

Agenda:
Excursie: natuurfotografie voor jeugd in het Wikelslân (8+)
Datum: donderdag 2 januari van 14.00-15.30 uur
Locatie: Earnewâld (beginpunt wordt bekend gemaakt na aanmelding)
Kosten: deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 4,- .
Opgave: uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/volop-winterplezier-bij-it-fryske-gea of 0511-53 96 18

It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. Zij heeft als doel bescherming, behoud en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in Fryslân. De vereniging beheert momenteel meer dan zestig verschillende natuurgebieden - met een totale oppervlakte van ruim 20.000 hectare - verspreid over de hele provincie. In haar werk wordt de vereniging gesteund door circa 35.000 leden.

Bezoek voor meer informatie de website www.itfryskegea.nl

Meer berichten