Afbeelding

Iedereen is welkom bij CrossFit Honest

Bedrijf in beeld

CrossFit alleen weggelegd voor echte spierbundels? Daar is niets van waar! Bij CrossFit Honest in Leeuwarden is iedereen welkom; van kids tot 60-plussers, van zwangere en net bevallen vrouwen tot voetballers. CrossFit Honest biedt een veilige omgeving om je sportieve doelen te behalen.

Sporten bij CrossFit Honest betekent dat je op de meest veilige én leuke manier kan werken aan je fitheid. Onder begeleiding van minimaal één of twee professionele en gecertificeerde trainers werk je een uur lang keihard aan jezelf. CrossFit is een leuke uitdaging voor iedereen en voor elk niveau.

Sporters die nog geen of weinig ervaring hebben met de sport kunnen beginnen met een beginnersles. Tijdens deze lessen leer je niet alleen de technieken van onder andere de squats, presses en clean, maar word je ook uitgedaagd met de Workout of the Day (WOD). De trainers van CrossFit Honest leggen je uit hoe je op een veilige manier kan sporten en zien snel of je je lichaam op een verkeerde manier gebruikt. Hierdoor voorkom je blessures!

Zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn kunnen ook bij CrossFit Honest terecht. Tijdens het PowerMama programma kunnen deze vrouwen zich op een veilige manier voorbereiden op de bevalling of sneller herstellen na die tijd. Kinderen kunnen tijdens CrossFit Kids werken op een leuke en sportieve manier aan hun motoriek, spieren en conditie. Ze worden meer bewust van hun gezondheid en lichaam, leren samenwerken en vergroten hun zelfverzekerdheid.

Eind oktober betrok CrossFit Honest een nieuw pand aan de Freark Damwei 16 in Leeuwarden. Op deze nieuwe plek hebben sporters nog meer ruimte om hun sportieve doelen te behalen en na de training om gezellig na te praten met andere fanatiekelingen.

Kom je ook een keer mee sporten? Bij CrossFit Honest kun je twee keer meedoen zonder kosten! Ga voor meer informatie naar de website of kom langs.

CrossFit Honest l Freark Damwei 16 l 8914 BM Leeuwarden l www.CrossFithonest.nl

Afbeelding
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 3 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 7 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 8 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00