Afbeelding

Geniet van de ongedwongen en gemoedelijke sfeer bij De Basuin

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Eetcafé de Basuin is het enige overgebleven buurtcafé van Leeuwarden. Laat u verwennen met heerlijk eten, vers gehaald bij de lokale groenteboer, bakker en slager en geniet, samen met al uw familie, vrienden of collega's van de ongedwongen en gemoedelijke sfeer van De Basuin.

Twee jaar geleden veranderde Arjo Valk het cafetaria in de wijk Huizum West in een gezellig eetcafé met een volledige kaart. Voor de heerlijkste vlees-, vis- of vegetarisch gerechten kunt u bij Eetcafé de Basuin terecht. "We staan bekend om onze goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor elke beurs is er wat lekkers te eten bij ons," vertelt Arjo. De gerechten bestaan uit verse producten die gehaald worden bij de lokale groenteboer, bakker en slager: "We vinden het belangrijk om te laten zien waar we in geloven.

Het eetcafé straalt een huiselijke sfeer uit. Het knus ingerichte terras, waar nu de open haard gloeit, nodigt uit tot een hapje en een drankje. "We hebben een kleinschalig restaurant en willen dat iedereen zich thuis voelt. Bij ons is er een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Oma's en opa's komen met hun kleinkinderen wat eten en spelletjes spelen, mensen vieren hun verjaardag of presenteren hun nieuwe boek." Eetcafé de Basuin is tevens af te huren voor vergaderingen, verjaardagen, boekpresentaties en andere zaken.

Naast heerlijk eten kunt u bij Eetcafé de Basuin ook terecht voor een gezellige avond met activiteiten. Elke maand kunt u laten zien wat voor kennis u in huis heeft tijdens de pubquiz en daarnaast is er af en toe live-muziek te horen. 8 december is er zelfs theater (Melvin van Eldik, blauwe kiepen). Tijdens de kerst is er een uitgebreid menu dat u kunt vinden op onze website.

Komt u ook een keer genieten van het heerlijke eten en de ongedwongen sfeer van Eetcafé de Basuin?

Nieuwe Hollanderdijk 1 l 8932 ES Leeuwarden l 058 843 4665 l www.basuin.nl

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 20 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur 17 apr, 10:00