Afbeelding

Milka opent het liefste postkantoor van Nederland in Leeuwarden

Algemeen

December is bij uitstek dé maand om iets liefs voor elkaar te doen. Milka start daarom samen met Hallmark een hartverwarmend initiatief om Nederlanders een duwtje in de rug te geven teder voor elkaar te zijn. Op zaterdag 14 december openen ze op de Lange Pijp in Leeuwarden de deuren van het liefste postkantoor van Nederland. Hier kun je gratis een kaart met twee stukjes chocola sturen naar iemand die het verdient.

Liefdesverklaring, klein teder gebaar of kerstkaartje

Nu de winter weer in het land is en de zon iets minder schijnt kan iedereen wel een beetje extra geluk gebruiken. In het pop-up postkantoor zijn drie verschillende kaarten te vinden die je gratis kan verzenden naar iemand die je graag wilt verrassen. Of je nu een (geheime) liefdesboodschap wilt versturen, een leuk kerstkaartje of gewoon een spontane verrassing. Er zit voor iedereen een leuke kaart bij. En om het nog specialer te maken zitten er ook twee stukjes Milka chocolade bij. De ontvanger kan deze zelf opeten of natuurlijk delen met een ander.

Het liefste postkantoor van Nederland is op 14 december te vinden op de Lange Pijp in Leeuwarden.

Tedere december
Het pop-up postkantoor van Milka en Hallmark opent in de hele maand december in tien verschillende steden haar deuren voor één dag. Voor de andere locaties en data kun je kijken op: www.milka.nl/postkantoor.

Over Milka

Milka is een wereldwijd bekend chocolademerk en internationaal een van Mondelez International 's meest gewaardeerde merken. Milka's unieke lila-kleurige verpakking en de beroemde lila koe symboliseren de herkomst uit de Alpen. Sinds de eerste Milka Alpenmelkchocolade 118 jaar geleden, is en blijft tederheid de kern van het merk. In Nederland heeft het merk een sterk marktaandeel en is het het nummer 1 A-merk binnen chocoladetabletten op de markt (YTD - Nielsen P11).

Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 2 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 6 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 20 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 23 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 24 apr, 10:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00