Afbeelding

Een klein gebaar, een warm welkom!

Algemeen

LEEUWARDEN - Weekendschool Baljée is de plek waar enthousiaste en gemotiveerde kinderen van 10 tot 14 jaar uit de gemeente Leeuwarden kennismaken met boeiende beroepen & levendige organisaties. Kinderen die soms van huis uit minder mogelijkheden en kansen hebben om uitgebreider in aanraking te komen met onderwerpen als kunst, cultuur, zorg, technologie en zoveel meer. 

Aanloophuis Leeuwarden

In februari gaan wij met de kinderen op bezoek bij het Aanloophuis Leeuwarden. Dit is een veilige ontmoetingsplek waar warmte en aandacht is voor mensen die veelal op straat leven. 

Als voorproefje op het bezoek in februari bij het Aanloophuis Leeuwarden, mochten Zainab, Boy en Sven alvast cadeautjes uitdelen. Dit werd enorm gewaardeerd door de bezoekers. De kinderen hadden op elk cadeautje een mooie tekst geschreven waarmee ze de bezoekers een hart onder de riem willen steken tijdens deze dagen in december. De kinderen werden zo leuk onthaalt dat het des te leuk was om deze chocoladeletters, gesponsord door de AH te overhandigen! Een fijne ervaring met als conclusie, laten we met z'n allen vooral omkijken naar elkaar, ook naar de mensen die bijvoorbeeld dak- of thuisloos zijn. Zij verdienen ook warmte, liefde en kracht! 

Meer weten over Weekendschool Baljée? Kijk op www.weekendschoolbaljee.nl.

Afbeelding
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 56 minuten geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 2 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 8 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Xenos binnenkort weer te vinden op De Centrale in Leeuwarden Zakelijk nieuws 22 apr, 08:00