Afbeelding

Frank Blueka reist muzikaal in 'Einstein was a Rolling Stone'

Algemeen

LEEUWARDEN - zaterdag 30 november, Theater de BRES. Rockpoëet en songwriter Frank Blueka, zoon van twee echte Leeuwarders, eert de relativiteit met sterke songs die spelen met de tijd. Zijn concert is een verrassende, ontdekkingsreis over dat muziek pas echt gaat leven bij doorbreking van vaste patronen. Als Einstein's flow de ruimte krijgt.

Op het podium verschijnen zijn gitaar, een piano, mooie beelden en die indrukwekkende, donkerbruine stem. Geniet mee van de hedendaagse realiteit alsof het een andere wereld is… Bekende nummers van the Rolling Stones passeren de revue in afwisseling met fonkelnieuwe songs van Frank Blueka zelf. Daarnaast interessante muzikale zijpaden als Radiohead en Avicii, zelfs Beethoven komt voorbij. Laat de warme sfeer je meevoeren in de flow van prachtige songs en het vrijdenken van Einstein… Zet samen met Frank Blueka de tijd stil… het licht buigt af… naar het publiek… naar de ruimte… en een gevoel van oneindigheid komt boven.

In Theater de BRES aan de Schoolstraat 4 in Leeuwarden kun je erbij zijn. 'Einstein was a Rolling Stone' is op zaterdagavond 30 november om 20:30 uur. Reserveer op tijd kaarten via www.theaterdebres.nl. Voor meer informatie over de voorstelling surf naar www.einstein-rollingstone.com.

Afbeelding
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 4 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 8 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 10 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00