zaterdag 30 mei, 2020 11:20
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Smartlappenkoor Sipelsjeu
Smartlappenkoor Sipelsjeu

Meezingconcert en High Tea, met medewerking van het Smartlappenkoor 'Sipelsjeu',

Het is inmiddels een gewaardeerde traditie geworden: het jaarlijkse meezingconcert in de Dorpskerk Huizum. Het programma omvat weer vele meezingers.

In de pauze  is er de 'Huizumer  High Tea' met een kop koffie of thee. Vrijwilligers trakteren u daarbij op een rijke keus uit hun eigengebakken taarten. In 2006 werd Smartlappenkoor "Sipelsjeu" opgericht. "Sipel" is het Leeuwarder woord voor ui en dan komen de tranen vanzelf. "Sjeu" staat voor de sfeer die het koor in haar optredens legt. Dit mede door de prachtige kleding en de geweldige muzikale begeleiding!

Met veel plezier worden oude tranentrekkers zoals "De glimlach van een kind" en "Een lach en een traan" vertolkt. Het koor brengt ook hedendaagse levensliederen op eigen wijze ten gehore. Deze worden twee-, drie- en vierstemmig vertolkt door het prachtig uitgedoste Sipelsjeu.

Sipelsjeu treedt regelmatig op in kerken en kroegen, bij festivals en dorpsfeesten, in theaters of zorgcentra. Een optreden van Sipelsjeu houdt in: luisteren, kijken, genieten en meezingen. Maar……. houd de zakdoek bij de hand!

Cultureel Podium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,
zondag 17 november 2019, 15.00 uur. 

De toegangsprijs is €  10,00; kinderen € 2,50 (incl. consumptie in de pauze).
Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken!
Meer berichten