Afbeelding
Foto: Datadiensten Friesland

Bent u ondernemer op De Zwette? Kies NU voor supersnel internet!

Zakelijk

LEEUWARDEN – Voor iedere ondernemer is snel en betrouwbaar internet van essentieel belang. Datadiensten Friesland (DDFr) is expert op dit gebied en zet zich al jaren succesvol in voor betaalbare glasvezelverbindingen in de provincie. Momenteel is het vooruitstrevende ICT-bedrijf bezig met vraagbundeling op bedrijventerrein De Zwette.

Supersnel en stabiel internet is noodzakelijk voor alle ondernemers. Dit is alleen mogelijk als we gaan voor een gezamenlijke keuze. Datadiensten Friesland is op dit moment al over de helft van het aantal bedrijven dat heeft aangegeven zich aan te sluiten bij het project op De Zwette. Als u ook meedoet dan wordt het echt mogelijk het fantastische plan ook daadwerkelijk te realiseren.

Beste deal
Wilt u als ondernemer op De Zwette ongestoord kunnen werken in de cloud of gebruik maken van online toepassingen, eindeloos kunnen streamen en grote bestanden kunnen ontvangen en versturen? Zeg dan JA tegen de beste glasvezeldeal op uw bedrijventerrein. Beste deal? Jazeker: de prijs waarvoor de glasvezelverbinding wordt aangeboden is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

Datadiensten Friesland is al sinds 2002 de toonaangevende netwerk integrator in Friesland. Het bedrijf verstaat de kunst om op soms ingewikkelde netwerkvragen de beste antwoorden te geven. Een betere partner is er niet.

Klaar voor de toekomst
Gaat het met elkaar lukken om ook op bedrijventerrein De Zwette een glasvezelverbinding met symmetrische bandbreedte neer te zetten? Op 1 juli wordt de knoop doorgehakt. Of het wel of niet doorgaat ligt ook in uw handen. De kans is overigens zeer groot dat het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk komt. De Zwette is immers een bedrijvenpark waar de synergie zeer hoog is en de toekomstgerichtheid zeer sterk.

Voor meer informatie, zie: www.ddfr.nl.
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zich aanmelden?? Bel dan naar: 058-845 8000

Beeld ter illustratie
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 56 minuten geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 56 minuten geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws gisteren
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 18 apr, 10:00
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 18 apr, 08:00
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00