Afbeelding

Sanisale.com en Keukensale.com bestaan 10 jaar

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Op 11 maart 2021 is het exact tien jaar geleden dat de zaak van Zacheus van der Zee werd geopend door toenmalig Cambuur-spits Mark de Vries. Zacheus is er blij mee dat hij de economische crisis van destijds en de coronacrisis van nu het hoofd heeft weten te bieden en dat zijn beide inpandige bedrijven Sanisale.com en Keukensale.com aan de Zwettestraat het tienjarig jubileum kunnen vieren.

De versoepeling van de coronamaatregelen komt voor de keuken en badkamer-specialist en zijn klanten dan ook op een goed moment. Want eindelijk mogen er voor het eerst sinds het begin van de tweede lockdown weer klanten in het grote pand aan de Zwettestraat 10 komen. Vanaf 3 maart is dat gelukkig weer het geval.

Nu ook weer op afspraak geopend

Communiceren via beeldbellen, telefoon, e-mail, of met de laptop op schoot bij de mensen thuis alle ins en outs uitleggen en uitzoeken: Zacheus en zijn medewerkers weten er inmiddels alles van. Ze hebben hun best gedaan de zaak draaiende te houden en hun klanten zo goed mogelijk te bedienen. Als er bijvoorbeeld iets niet leverbaar was vanwege coronaproblemen, dan zorgden Sanisale en Keukensale dat er een tijdelijk product vanuit de winkel de plaats innam van hetgeen er was besteld.

“Een latere levering is niet onze schuld, maar wij lossen het wel altijd graag op voor de klant. Wij regelen het vervolgens weer met de fabrikant.” Zo wordt de klant ontzorgt en blij gemaakt en komen ze ook weer bij je terug. Zacheus en zijn medewerkers hebben in de afgelopen tien jaar een trouwe klantenkring opgebouwd, mede door hun klantvriendelijkheid.

Bij ons krijg je de tijd om over je aankoop na te denken.

“Bij ons hoef je nooit in één dag te beslissen of je akkoord gaat met een speciale aanbieding. Bij ons mag je er altijd over nadenken. Het gaat om grote bedragen en wij willen niet dat mensen later spijt krijgen van hun keuze.
Daarom mogen mensen er altijd een week – of twee als ze dat nodig hebben – over nadenken. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden.”

De coronacrisis heeft er voor gezorgd dat de omzet drastisch is gedaald, maar met kunst en vliegwerk - via mail, telefoon, beeldbellen en bij mensen thuis langsgaan met de laptop - is er toch nog voldoende verdiend. “We leven nog”, zegt Zacheus veelbetekenend, over het financiële deel van het bedrijf.

Zacheus is goed gewend om met crisissituaties om te gaan, want toen hij in 2011 begon, was er een economische crisis gaande. De voormalig marineman blijft rustig, overziet en overdenkt wat er moet gebeuren. Met in paniek raken schiet je immers weinig op.

Kwaliteit voor elke portemonnee

Geduldig klanten met vrijblijvende gesprekken en offertes uitleggen dat je met elk budget kunt slagen, dat is ook in crisistijd het beste. Vertellen dat er al keukens vanaf twee-en-een-half duizend euro zijn tot in het extreme met gouden kranen en aanverwante zaken voor ontzaglijk veel euro’s. Wat betreft badkamers is de ondergrens zo’n drieduizend euro en klimt het op tot zo veel je maar uitgeven wilt en kunt.

“Wij kunnen precies dat leveren wat de klant wil, binnen het budget wat ervoor beschikbaar is. Wat niet wil zeggen dat we het budget ook altijd opmaken”, lacht hij. “Wij willen datgene leveren wat de klant graag wil en als dat lager is dan het budget dan is dat ook uitstekend.”

Op TV met ‘Kopen zonder Kijken’ en ‘Uitstel van Executie’

Sanisale heeft zo’n 35 vestigingen in heel Nederland en Keukensale ook. Het hoofdkantoor zetelt in Heerhugowaard en Zacheus is als franchisenemer uiterst content met de websites die van daaruit worden gebouwd en de acties die op touw worden gezet. “Wij werken als winkels allemaal mee aan de TV-programma’s ‘Kopen zonder Kijken’ en ‘Uitstel van Executie’ en dat levert ons goede naamsbekendheid en goodwill op.”

Zodra de klanten via mail of telefoon zich melden, is het uiteraard aan Zacheus en zijn team de taak om hen goed te bedienen. Het concept van de franchise-organisatie past goed bij hem. “Het is no-nonsense en altijd met goede kwaliteit en daar hou ik van.”

Nu ook woonkamertegels en pvc-vloeren in assortiment

Naast het grote assortiment aan badkamers en bijpassende accessoires (zie www.sanisale.com) en alles op het gebied van keukens (zie www.keukensale.com) wordt de winkel aan de Zwettestraat 10 ook uitgebreid met een mooi assortiment aan vloertegels die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden bij vloerverwarming voor woonkamervloeren en daarnaast komen er ook handige, fraaie en betaalbare pvc-vloeren bij.

Surf maar eens rustig over beide websites om te zien wat er allemaal aan mogelijkheden zijn. Vanaf 3 maart kun je dus ook weer in het pand aan de Zwettestraat 10 je ogen de kost geven, als je zorgt dat je een afspraak hebt gemaakt met Zacheus of één van de medewerkers. De mogelijkheden zijn eindeloos en de klantvriendelijkheid bijna eveneens.

Sanisale.com en Keukensale.com
Zwettestraat 10
8912 AH Leeuwarden
Telefoon 058-2131337

Facebook
Sanisalecom-Leeuwarden
Keukensalecom-Leeuwarden

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 1 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 3 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 7 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 18 apr, 12:00
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 18 apr, 10:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00