zondag 27 september, 2020 06:16
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
de vestiging van Warmteservice in Heerenveen
de vestiging van Warmteservice in Heerenveen

Warmteservice Heerenveen viert 12,5 jarig jubileum

  Zakelijk

In 2008 opende Warmteservice Heerenveen haar deuren. Het was destijds de 37e vestiging voor de succesvolle keten. Inmiddels zijn er 67 Warmteservice vestigingen in Nederland.

U kunt bij Warmteservice terecht voor alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Naast het ruime productaanbod staat Warmteservice ook voor deskundig advies. Zij denken niet alleen mee over de producten, maar ook over de juiste installatie en de benodigde materialen. Het doel van Warmteservice is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor de klanten.

Bedrijfsleider Jurjen Visser vertelt: “Ik werk zelf met veel plezier al 5 jaar in Heerenveen, toen ik hier kwam werken kwam ik er snel achter dat hier een heerlijke nuchtere “Friese” houding heerst. Gewoon waar het op staat en een eerlijke benadering. Heerenveen is een kleine vestiging met ontzettend veel diverse klanten, veel zakelijke klanten wat de uitdaging alleen maar groter maakt. Maar met de professionele houding van het team en de nodige gezelligheid is elke dag weer een feest! 

Duurzaam

Naast de traditionele CV ketel heeft Warmteservice hybride en elektrische systemen. “Wij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen”, aldus Jurjen.

Kom langs bij Warmteservice Heerenveen aan het Turfschip 9 of bekijk de acties of ga naar warmteservice.nl/acties

Jurjen, Wouter, Danny en Jesse zijn u graag van dienst, bellen kan uiteraard ook: 0513-613131 

Meer berichten