zaterdag 19 september, 2020 01:48
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Primo Keukens / Jaap Schuurmans

Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad: een perfecte combinatie

  Zakelijk

Heerenveen - Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad vindt u al jaren gebroederlijk naast elkaar aan de Jousterweg in Heerenveen. Toch zijn er verschillen en juist daardoor is de combinatie van deze twee bedrijven eigenlijk perfect.

Primo Keukens legt zich toe op het lagere segment van kwaliteit keukens in de markt. Het is een ideaal adres voor starters of mensen die voor een prachtige, complete en moderne keuken niet boven het budget van zo'n 8.000 euro willen uitkomen. De Primo keukens zijn niet alleen scherp geprijsd, maar voldoen ook nog eens aan de laatste trends op keukengebied. Primo Keukens gaat met haar keukens ook een stapje verder. 'Wij geven niet alleen advies, maar maken ook een tekening, helpen de klant op weg met een leidingenschema en we kunnen de montage regelen', vertelt Siepie Landman van Primo Keukens in Heerenveen. Primo Keukens blijft zich continu vernieuwen en heeft daarmee altijd de laatste keukentrends en noviteiten in huis. De showroom is volledig ingericht met Duitse kwaliteitskeukens, die onder de naam Primo Keukens worden verkocht. Primo Keukens heeft een eigen filosofie op de keukenmarkt: 'Wij bieden direct een scherpe en eerlijke vaste prijs en hanteren geen ondoorzichtige kortingsaanbiedingen', aldus Siepie Landman.

Maatwerk
Waar Primo Keukens eindigt met haar keukenprijzen beginnen de buren van Concordia Keuken & Bad ongeveer. Bij Concordia Keuken & Bad worden keukens verkocht van diverse high-end kwaliteitsmerken. Daarnaast heeft Concordia Keuken & Bad een eigen keukenlijn maatwerk keukens, die onder de naam Maetwerck Keukens worden verkocht. Dat zijn keukens die door een keukenfabrikant geheel naar wens kunnen worden gebouwd. Bij Concordia Keuken & Bad wordt ook de montage van de keuken in eigen beheer geregeld.

Naast de keukens heeft Concordia Keuken & Bad een volwaardige sanitair- en tegelafdeling en heeft de klant keuze uit meer dan 40.000 soorten wand- en vloertegels en het meest uiteenlopende sanitair. Wie een verbouwing of gehele bouw van een huis uitvoert, kan voor de bouw-, keuken- en sanitair materialen bij ons terecht. Kom langs bij Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad aan de Jousterweg en laat u verrassen.

Primo Keukens & Concordia Keuken en Bad

Meer berichten