zaterdag 19 september, 2020 01:57
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto:

Hulp voor bedrijven bij subsidie voor zonnepanelen

  Zakelijk

Friese bedrijven kunnen hulp krijgen bij het aanvragen van een SDE+ subsidie-aanvraag voor het aanleggen van zonnepanelen op het dak – of meerdere daken -van het bedrijf.

Freonen fan Fossylfrij Fryslân geeft namelijk in samenwerking met Energie VanOns en Provincie Fryslân een impuls aan de ontwikkeling en realisatie van grootschalige zonnesystemen op bedrijfsdaken. De ‘Freonen’ vragen de SDE+-subsidie aan en helpen de bedrijven verder bij de realisatie van het zonnepanelenproject.

Dergelijke hulp is ideaal voor bedrijven en ondernemers die er in de dagelijkse gang van zaken op hun bedrijf geen tijd voor hebben om zich in subsidieregels en andere regels rondom het aanleggen van zonnepanelen te verdiepen.

Friese bedrijven met een ‘leeg’ dak van minstens 1.000 vierkante meter mogen meedoen. De Freonen helpen gratis en onafhankelijk bij het indienen van de SDE+-subsidieaanvraag en de eerste stappen voor het aanleggen van zonnepanelen op het bedrijfsdak.

op de website www.fossylfrij.frl kun je een persoonlijke dakscan doen. Voor meer informatie contact kan contact worden opgenomen via het e-mailadres info@freonen.nl.

Meer berichten