maandag 18 november, 2019 17:19
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: kleinrx

Informatiegids Heerenveen 2020, de nieuwe editie

  Zakelijk

Uitgeverij Akse Media te Den Helder is gestart met de voorbereidingen van de nieuwe informatiegids. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. Zowel in de papieren versie als in onze digitale gids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Naast de digitale informatiegids http://heerenveen.smartmap.nl kunt u gebruikmaken van de Gemeentegids App. Deze kunt u gratis downloaden door onderstaande QR-code te scannen met uw smartphone of tablet.

Vanaf 28 oktober 2019 (week 44) worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren.

Indien u in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt u van ons een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er bij ons geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met u opgenomen. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/ organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiegids Heerenveen) of bel (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze salesmanager via (0223) 673 021.

Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neemt u dan zeker contact met ons op. Wij kunnen indien nodig door middel van ons adressenbestand en sociale media andere organisaties binnen uw gemeente op de hoogte stellen.

Meer berichten