Afbeelding

Padelbanen Heerenveen geopend

Zakelijk

HEERENVEEN - De nieuwe racketsport Padel heeft er weer twee nieuwe banen bij in de provincie Fryslân. In Heerenveen bij tennisvereniging Ten Woude zijn vorige maand twee padelbanen geopend door wethouder Jelle Zoetendal. Padel is een kruising tussen tennis en squash en wordt met twee spelers in de buitenlucht gespeeld.

In Fryslân kun je nu op vier locaties deze nieuwe sport beoefenen. In Heerenveen sinds 14 september en eerder dit jaar gingen er Padelbanen open in Sneek, Joure en Surhuisterveen.

De opening van de padelbanen in Heerenveen was druk bezocht. Nadat wethouder Zoetendal de banen voor geopend had verklaard, kwamen er vier topspelers op de baan die de bezoekers hebben laten zien hoe je deze snelst groeiende sport behoort te spelen.

Clinic door bondscoach

Onder het genot van een drankje genoten de bezoekers van een prachtige attractieve wedstrijd. Na de wedstrijd was het de beurt aan de bezoekers om zelf een balletje te slaan op de padelbaan. Bondscoach Pjotr van Dalfsen was uitgenodigd en gaf met veel plezier een clinic aan de bezoekers die graag kennis wilden maken met padel. En dit was een groot succes. 

Snelgroeiende sport

Padel is de snelstgroeiende sport van Nederland. De beschikbare banen in Fryslân kun je vinden op de website www.padelfriesland.com. Daar kun je een baan reserveren, meer informatie krijgen over de sport en je ook aanmelden voor een kennismakingsles. Ook vind je er de spelregels.

Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 1 uur geleden
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 3 uur geleden
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 19 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen gisteren
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement gisteren
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00