vrijdag 22 november, 2019 10:46
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

De Coachingkamer

  Zakelijk

HEERENVEEN - De Coachingkamer is een praktijk in coaching voor mensen, die met een ingrijpende gebeurtenis - zoals bijvoorbeeld een ernstige ziekte- te maken hebben.

Heb je met een ernstige ziekte te maken, kun je je eerst angstig en machteloos voelen en daardoor automatisch in de slachtofferrol belanden. Dat is een hele normale reactie van je brein als je onverwacht iets overkomt. Maar wist je dat je altijd de keuze hebt hoe je met de situatie omgaat? Je kan ervoor kiezen om in deze rol te blijven hangen of je kiest ervoor om ermee om te leren gaan. Dit neemt het feit van de ernst van je situatie natuurlijk niet weg maar helpt je om de nare gevoelens te verminderen.

Sinds november vorig jaar ben ik, Svenja Rokahr (46), eigenaresse van de Coachingkamer in Heerenveen. Mijn passie voor het coachen ontdekte ik door mijn werk in het onderwijs en door mijn eigen ervaring met coaching.

De afgelopen jaren kreeg ik zelf met een aantal ingrijpende gebeurtenissen te maken waaronder een ernstige ziekte. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om door middel van coaching een andere draai aan een moeilijke situatie te geven zodat je weer om kunt gaan met de ups en downs van het leven. Door mijn eigen ervaring en mijn coaching opleiding kan ik jou hierbij ook helpen. Tijdens een coaching traject creëer je ruimte, overzicht en rust in je hoofd zodat je de grip en het vertrouwen in jezelf terugvindt.

Wanneer je zelf wilt ervaren wat coaching voor jou persoonlijk kan betekenen, neem contact op met mij via info@decoachingkamer.nl.

Meer berichten