Entree Wereldrestaurant Omnia Drachten
Entree Wereldrestaurant Omnia Drachten Paul van der Wal Fotografie

Wereldrestaurant Omnia: We hebben het er nog over!

Zakelijk nieuws

DRACHTEN – We schreven de afgelopen maanden vaak over Wereldrestaurant Omnia. En reken maar dat we aangestoken werden door de enthousiaste verhalen van eigenaar André Chen en van gasten die we spraken. We vonden dus dat het de hoogste tijd werd om zelf eens te gaan eten bij Omnia met de gehele redactie, de studio, de accountmanagers en de directie. Het was een topervaring. Conclusie: Omnia is een zeer geschikte keuze voor bedrijfsuitjes!

Omnia zit op de eerste etage in het winkelcentrum aan het Raadhuisplein, boven de Mediamarkt. Op het moment dat je de deuren doorgaat en met de roltrap richting het restaurant gaat, voel je meteen dat het geen gewone avond wordt. Wat een geweldige sfeer!

Als groep kregen we een rondleiding door de zaak, mochten een praatje maken met de koks en keken onze ogen uit. Wat een ruimte en wat een enorme hoeveelheid prachtig uitziende gerechten. Van sushi tot sprookjesachtige desserts: alleen al het zien van al die schitterende hapjes maakte ons vrolijk.

We kregen een plaats toegewezen aan een lange tafel. Ook waren we blij met het pasje waarmee we zelf koele witte wijn, sappige rode wijn, bier en fris konden tappen. Een bijzonder goed systeem! Ideaal ook dat je kon wisselen van plek als een collega weer een mooi gebakken stukje vlees of een bordje met gebakjes was halen. Zo kon je gezellig even met iedereen kletsen. De avond in het restaurant ligt alweer twee weken achter ons, maar we hebben het er nog over bij de koffie!

Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 15 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 17 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 23 uur geleden
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00