VV Heerenveen zoekt trainer voor O19-1 en O17-1
VV Heerenveen zoekt trainer voor O19-1 en O17-1 Foto: VV Heerenveen

VV Heerenveen zoekt trainer voor O19-1 en O17-1

Sport

HEERENVEEN – VV Heerenveen zoekt voor het seizoen 2021-2022 een trainer voor de jeugdteams VV Heerenveen O19-1 (Hoofdklasse) en O17-1 (1e klasse). Wij bieden een jonge groep, die we laten spelen in de Hoofdklasse en 1e klasse. Daarnaast bieden wij een goede sfeer zowel vóór, tijdens en na de trainingen en wedstrijden op ons sportpark Skoatterwald die we delen met sc Heerenveen.

Prestatie en plezier gaan hand in hand.

We verwachten van je dat je de verantwoordelijkheid neemt en goed samenwerkt met de rest van de staf. Je verzorgt twee of drie keer per week de training en begeleidt/coacht het team op wedstrijddagen. Het spreekt voor zich dat je regelmatig overlegt met het bestuur en de technische commissie, werkt binnen de kaders van het voetbaltechnisch beleidsplan van VV Heerenveen en handelt naar de normen en waarden van de vereniging. Je bent bij voorkeur in het bezit van UEFA-C diploma of reeds begonnen. Wij bieden een markt-conforme vergoeding.

Met zowel het team als je eigen persoonlijkheid presenteer je je als uithangbord voor de vereniging, ben je in staat duidelijk en transparant te communiceren en heb je het vermogen om visie en speelwijze over te brengen. Je kunt omgaan met groepsprocessen en hebt oog voor het individu, bent empathisch en een open boek. Met alle ingrediënten ben je in staat toe te werken naar een succesvol seizoen.

Ben jij de geschikte kandidaat?

Herken jij jezelf in de persoon die we zoeken? Dan hebben we je vast enthousiast gemaakt. Graag zien we dan je CV en motivatie tegemoet via: tc@vvheerenveen.nl en doe dit graag zsm, voor 10 augustus 2021. Geschikte kandidaten gaan we uitnodigen voor een eerste gesprek met de HJO bovenbouw en voorzitter Technische commissie.

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 18 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 20 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 28 mrt, 12:00
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00