Afbeelding
Foto: Fean Fan

Virtueel toegangskaart kopen voor halve finale Heerenveen-Ajax

Sport

HEERENVEEN - Als je een virtueel toegangskaartje koopt voor de halve finale aanstaande woensdag tussen sc Heerenveen en AFC Ajax, dan kom je onder andere af en toe in het stadion voorbij op een groot scherm, waardoor de voetballers weten dat ze door velen worden gesteund.

Het geeft toch weer even het supportergevoel, het gevoel van er zijn voor je club. De actie is bedacht door twee Heerenveen-fans die elkaar goed kennen omdat ze ook bij dezelfde werkgever werken, maar dat terzijde. het zijn Daniël Bokma en Albert Veen.

Je komt zo nu en dan zelf ook op een groot scherm in het stadion voorbij

Beiden zijn de actie gestart in samenwerking met supportersvereniging FeanFan onder de naam #ikbindrby. “We willen het stadion virtueel uitverkopen en daarmee de club steunen”, zegt Albert.

Daniël: “Het mooiste is dat we er ook echt virtueel bij zijn. Supporters die een kaartje kopen, kunnen zich aanmelden voor een online meeting, die wordt op een aantal momenten in het stadion op het scherm vertoond.”

“De wedstrijd kijk je dan thuis via het open kanaal van ESPN, via de online meeting sta je in verbinding met alle andere supporters en op enkele momenten via het stadionscherm met de spelers.”

Kans op mooie prijzen zoals gesigneerde shirts

Supporters kunnen via deze link (https://ticketing.sc-heerenveen.nl/wedstrijd-details/wedstrijd-thuis?matchid=70599) voor € 5,- een ticket kopen. Naast sc Heerenveen steunen, maken ze daarmee kans op mooie prijzen. 

Onder de aanwezigen worden vijf wedstrijdshirts met alle handtekeningen, gesigneerde keepershandschoenen van Erwin Mulder, de voetbalschoenen van Joey Veerman waarmee hij scoorde tegen Feyenoord en vijf replica wedstrijdballen met de handtekeningen van alle spelers verloot.

We missen het voetbal enorm. Met je vrienden of familie naar de wedstrijd, een biertje drinken, juichen, onze club steunen. Bovendien heeft de club het moeilijk. Zo zijn we na de kwartfinale tegen Feyenoord op het idee gekomen voor deze actie.”

“Het is al een tijd geleden dat we zo dicht bij de finale van de beker zijn geweest. Wat hadden we daar graag fysiek bij willen zijn om onze club te steunen. Nu dat fysiek niet kan, dan maar virtueel’, aldus Daniël. ‘Met ons idee zijn we naar supportersvereniging FeanFan gegaan. Zij stonden te popelen om dit samen met ons op te zetten.”

Let ook nog even op dit:

Let op: wil je ook bij de zoommeeting zijn waarmee je in verbinding staat met alle andere supporters en die op een aantal momenten tijdens de wedstrijd op het scherm wordt getoond? Stuur dan een mail met het bewijs van je ticket naar info@feanfan.nl. Vlak voor de wedstrijd krijg je een inloglink waarmee je samen met alle supporters de wedstrijd kunt beleven.

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 19 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 21 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 28 mrt, 12:00
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00