Het team van LDODK/Rinsma Modeplein.
Het team van LDODK/Rinsma Modeplein. Foto: LDODK

Korfballers LDODK zondag belangrijk duel tegen Blauw Wit Amsterdam

Sport

GORREDIJK - De korfballers van LDODK/Rinsma Modeplein hebben zondagmiddag een belangrijk duel te korfballen in Gorredijk tegen Blauw Wit Amsterdam. LDODK moet bij de beste drie eindigen om aan de play-offs om het landskampioenschap mee te kunnen doen en zit er erg dicht bij. Maar dan moet er wel worden gewonnen van deze rechtstreekse concurrent uit de hoofdstad.

Blauw Wit heeft net als LDODK zes punten uit zes wedstrijden en is dus dé te kloppen ploeg. De beste drie teams uit Poule A van de Korfbal League en de beste drie teams uit Poule B plaatsen zich voor de afsluitende play-offs. De enige Friese korfbalclub op dit hoogste nationale niveau is er dus dicht bij.

De wedstrijd begint zondag om 15.30 uur in Gorredijk en staat voor de thuisclub ook in het teken van het herstellen van de grote 26-15 nederlaag vorige week tegen Groen Geel. LDODK is super gemotiveerd.

De wedstrijd live zien?

Je mag vanwege coronamaatregelen niet in de Gorredijkster sporthal de korfbalwedstrijd aanschouwen, maar het kan wel live vanachter je computerscherm. Alle duels in de Korfbal League worden uitgezonden via de website Eyecons. Door eenmalig een account aan te maken via Eyecons.com vind je de livestreams van zowel de thuis- als uitwedstrijden van LDODK.

Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 45 minuten geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00
Foto: Foppe de Haan
Foppe de Haan over de Friese sportcultuur Sport 21 apr, 12:00
Afbeelding
In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden Natuur 20 apr, 18:00
Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 20 apr, 14:00
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 20 apr, 12:00