Lekker sporten ondanks lockdown | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Heerenveen en omstreken
woensdag 20 januari, 2021 04:27
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
<p>Enkele voorbeelden van de vele activiteiten voor schoolgaande kinderen en jongeren uit alle dorpen van de gemeente Heerenveen.</p>

Enkele voorbeelden van de vele activiteiten voor schoolgaande kinderen en jongeren uit alle dorpen van de gemeente Heerenveen.

(Foto: Screenshot van de website)

Lekker sporten ondanks lockdown

  Sport

HEERENVEEN - Onder de naam Lockdown SportXperience activiteiten 2021 zijn er deze week nog tot en met vrijdag elke dag allerlei leuke sportactiviteiten voor jeugd. Het is voor schoolkinderen en jongeren.


Tijdens de lockdown gezond en vitaal blijven is van groot belang. Toch is dit voor veel jonge inwoners best lastig. Om dit wat makkelijker te maken worden er in de periode van 04 t/m 15 januari iedere doordeweekse dag van 14:00 tot 16:15 uur super leuke en veilige (buiten)sportactiviteiten georganiseerd.

Het is voor kinderen/jongeren tot en met 17 jaar inwonend in de gemeente Heerenveen. Per activiteit gelden leeftijd vereisten. Mede mogelijk gemaakt door het initiatief ‘Winter Games’ van de Johan Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal werk Nederland. De activiteiten vinden bovendien verspreid over verschillende dorpen in de gemeente plaats, dus iedereen kan meedoen zodat je als schoolgaand kind of jongere er toch nog even leuk uit kunt en niet de hele dag aan je thuisschoolwerk vanwege de lockdown hoeft te spenderen.

Check of je nog kunt meedoen op deze link: https://www.scorenvoorgezondheidheerenveen.nl/lockdown-sportxperience-activiteiten/?fbclid=IwAR3yZAzBacIPJAiT6yM0Y7CCbz3dnuQUMMfi42Td0wfpIX3oZvAVmD5LQwc 

Meer berichten