zondag 20 september, 2020 13:26
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Thialf

IJsstadion Thialf gaat weer open voor schaatsers

  Sport

De Heerenveense schaatstempel Thialf is vanaf volgende week dinsdag weer open voor iedereen die het leuk vindt om te schaatsen. De ticketverkoop start vandaag (dinsdag 15 september) al, rond 18.00 uur.

Per week 'corona-evaluatie'
Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en verantwoord kan schaatsen vanwege coronaregels bekijkt Thialf per week welke maatregelen hiervoor nodig zijn. Om deze reden is het alleen mogelijk om een aantal dagen van te voren te reserveren.

Verplicht reserveren
Vanwege de coronareglementen ben je verplicht online jouw schaatsmoment reserveren. Via de webshop kun je een e-ticket kopen waarbij je een reservering maakt door een datum met tijdslot uit te kiezen. Let wel op: als de reservering is voltooid is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen. Rittenkaart- en abonnementhouders zijn eveneens verplicht om ieder bezoek vooraf te reserveren.

Alle ins en outs over het reserveren en over de coronaregels waar je je aan moet houden op en rond de Heerenveense ijsbaan, vind je op deze link: https://thialf.nl/coronamaatregelen.

Meer berichten