Afbeelding
Foto: Thialf

IJsstadion Thialf gaat weer open voor schaatsers

Sport

De Heerenveense schaatstempel Thialf is vanaf volgende week dinsdag weer open voor iedereen die het leuk vindt om te schaatsen. De ticketverkoop start vandaag (dinsdag 15 september) al, rond 18.00 uur.

Per week 'corona-evaluatie'
Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en verantwoord kan schaatsen vanwege coronaregels bekijkt Thialf per week welke maatregelen hiervoor nodig zijn. Om deze reden is het alleen mogelijk om een aantal dagen van te voren te reserveren.

Verplicht reserveren
Vanwege de coronareglementen ben je verplicht online jouw schaatsmoment reserveren. Via de webshop kun je een e-ticket kopen waarbij je een reservering maakt door een datum met tijdslot uit te kiezen. Let wel op: als de reservering is voltooid is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen. Rittenkaart- en abonnementhouders zijn eveneens verplicht om ieder bezoek vooraf te reserveren.

Alle ins en outs over het reserveren en over de coronaregels waar je je aan moet houden op en rond de Heerenveense ijsbaan, vind je op deze link: https://thialf.nl/coronamaatregelen.

Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport gisteren
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00
Foto: Foppe de Haan
Foppe de Haan over de Friese sportcultuur Sport 21 apr, 12:00
Afbeelding
In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden Natuur 20 apr, 18:00
Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 20 apr, 14:00
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 20 apr, 12:00