Van links naar rechts: Jannie Dalstra organisator ReumaNederland, Frans Tolsma organisator Hartstichting, Henk Haveman organisator Longfonds en Edwin Hoekstra organisator ReumaNederland
Van links naar rechts: Jannie Dalstra organisator ReumaNederland, Frans Tolsma organisator Hartstichting, Henk Haveman organisator Longfonds en Edwin Hoekstra organisator ReumaNederland Foto: ReumaNederland

Banketstaven voor vrijwilligers in Heerenveen

Samenleving

De jaarlijkse banketstaven voor organiserende vrijwilligers in Heerenveen werden dit jaar voor het eerst ook uitgereikt aan een aantal organisatoren van de inhaalcollecte van ReumaNederland, Hartstichting en het Longfonds. 

Bakkerij Royal Smilde uit Heerenveen stelt al jaren banketstaven beschikbaar voor vrijwilligers in Heerenveen en heeft het aantal banketstaven dus dit jaar uitgebreid.

Alien Dijkstra, Regiocoördinator bij ReumaNederland: “Ik kreeg deze actie onder ogen en heb meteen de organiserende vrijwilligers van de inhaalcollecte van ReumaNederland, Hartstichting en het Longfonds opgegeven. Als gevolg van het coronavirus zijn de collectes van de drie gezondheidsfondsen in het voorjaar niet doorgegaan. Dus werden de bussen voor een keer gebundeld voor een inhaalcollecte in oktober. Deze organisatoren hebben keihard gewerkt om de gezamenlijke collecte in Heereveen te organiseren.”

Dhr. Tolsma, Dhr. van der Meer en Mevr. Slump, alle drie organisatoren van de Hartstichting, hebben het initiatief genomen en samen met organisatoren van het Longfonds en ReumaNederland een succesvolle gezamenlijke collecte op poten gezet. “Wij zijn erg tevreden over de inhaalcollecte. Door zo’n 250 collectanten is er in Heerenveen ruim dertienduizend euro opgehaald, dat is exclusief de opbrengst van de QR codes die ook veel is gebruikt”, verteld Dhr. Tolsma.

Het team van Elina's Salon, sinds kort te vinden in 't HuiZ.
Straal door innerlijk en uiterlijk welzijn Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 21 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 23 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00