Afbeelding
Foto: Stiek'm Trots

Stiek'm Trots op alles van het 'Gallië van Friesland'

Recreatie & Ontspanning

De website Stiek'm Trots laat op een prachtige eigenwijze wijze al het moois, lekkers, geweldigs, heerlijks zien wat Weststellingwerf te bieden heeft en is sinds deze week online. De ondernemersverenigingen en de gemeente hebben de website samen ontwikkeld om te laten zien hoe mooi de streek is, door hen zelf liefkozend 'ons eigen Gallië' genoemd. Dat tonen, dat mooie, dat is gelukt, precies in de stijl van de relaxte voormalige boerenrepubliek met de eigen taal waar mensen Stiek'm Trots op zijn: www.stiekmtrots.nl.

'Stiek'm' veel bijzonderheden
Afgevaardigden van alle ondernemersverenigingen en de gemeente zijn het initiatief gestart om mensen van buiten de gemeentegrenzen te laten zien hoe leuk Weststellingwerf is. Met een flinke knipoog heet deze campagne welkom aan mensen buiten de gemeentegrenzen. 'Stiekm´ zetelt er een aantal bijzondere bedrijven, inwoners, kunstenaars, evenementen en bezienswaardigheden.

Eeuwenlang geheim
Al het goeds en moois in Weststellingwerf is al eeuwenlang een groot geheim. Dat komt omdat echte Stellingwervers er nooit over praten. Zij weten als geen ander dat 'Het andere Friesland' ook een onovertroffen gebied is voor wonen, werken en recreëren. Alles waar Stellingwervers stiekm trots op zijn, delen zij nu op de website stiekmtrots.nl. Je vindt hier alles op het gebied van winkelen, eten en drinken, zien en doen, overnachten en sporten.

'De Stiekemerds'
Ruim twee jaar zitten mensen uit de besturen van verschillende ondernemersverenigingen informeel bij elkaar. Om promotie aan te jagen, maar ook voor andere praktische zaken. Leden van deze groep: Frank Zeinstra -  SOW, Hasker de Jong – OVN, Marten Hoeksma – WOW, Petra Kempkes en Theo Sinnige - Platform Toerisme, Jaap Bijsterbosch – INWolvega, Marck Hiemstra- Parkmanagement, Liesbeth Schievink- CCW, Burgemeester André van de Nadort, Wethouder Roelof-Theun Hoen. Hein Scholma van Thabasco ontwikkelde de campagne met hen. Hij tekende eerder voor grote landelijke en internationale campagnes zoals 'Er gaat niets boven Groningen', Arriva en het TT Circuit.

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 12 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 14 uur geleden
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
Jan Willem Monhemius.
Jan Willem Monhemius: Veertig jaar fitnessgeschiedenis in Heerenveen Persoonlijke verhalen 17 apr, 08:00
Burgemeester Avine Fokkens-Kelder en Hans Schouten van Historie Heerenveen onthullen de Vector of Memory in Heerenveen.
Canadian Trail in Heerenveen geopend Historie 16 apr, 15:00
De ingezamelde ballen worden voornamelijk door de jeugd van Nieuweschoot gebruikt.
Inzamelingsactie voor voetballen VV Nieuweschoot Sport 16 apr, 12:00
Afbeelding
In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva Algemeen 15 apr, 14:00