Afbeelding

Op vakantie met méér zon en minder regen en toch maar een uurtje rijden... Dat kan op Camping en Chaletpark Bergzicht

Recreatie & Ontspanning

Want vlakbij Ommen, tussen het Overijsselse Vechtdal en de Leme­lerberg, ligt Camping en Chaletpark Bergzicht. Dankzij de ligging van deze camping, precies tussen de Lemelerberg en het de Regge, neemt de bewolking vanwege de luchtstroom die daar ontstaat vaak een "omweg". En dat maakt Bergzicht een heel stuk zonniger ... 

Bergzicht biedt je alles voor een complete vakantie. Het goed ver­zorgde terrein heeft roy­ale plaatsen voor kam­peren met tent of toer­caravan, maar je kunt er ook kamperen in een van onze luxe stacara­vans of kampeerlodgy. Voor de kinderen zijn er veel speelvoorziening­en, met o.a. een grote airtrampoline, een klim­kasteel en een basket­balveld. In het hoogsei­zoen worden activitei­ten door het recreatie­team georganiseerd voor jong en oud. 

55-plus weken 

Speciaal voor de 55- plusser zijn er in juni en september 55+ weken met een creatief (en nu aangepast) programma.

Camping 

Het terrein biedt mooie beschutte velden, waar­van enkele zijn uitgerust met speeltoestellen, en alle kampeerplaatsen hebben een eigen aan­sluiting op water, elek­tra en riool. Er zijn uit­stekende sanitaire voor­zieningen en een wasse­rette.

Chaletpark met uitzicht op het Reggedal 

Vanaf het chaletpark, gelegen aan de stille kant van de camping, heeft u een fraai uitzicht over het Reggedal. Hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wij bieden voor cha­lets/stacaravans (jaar­plaatsen en verhuur) veel mogelijkheden.

Verhuur 

Je kunt bij Camping Berg­zicht ook terecht voor het huren van een cha­let, stacaravan, kam­peerlodge, kampeer­lodge de luxe of een Chalodge. Op de website vindt je alle info. 

De zorgchalet 

Bijzonder op Bergzicht is de ZORGCHALET. Een aangepaste zeer luxe chalet die speciaal is ing­ericht voor mensen die bijzondere zorg nodig hebben vanwege een beperking of ouder­dom. Uniek daarbij is de apar­te, luxe 6-pers. chalet voor begeleiders of fami­lie (naast de zorgchalet). 

Verder zijn aanwezig: 

verwarmd zwembad met een apart kleuter­bad (40 cm.diep), gezinsterrein, groepter­rein, wasserette, recep­tie met beperkt levens­middelen en elke dag vers afgebakken brood­jes, stok broden en croissantjes, sportter­rein, actief recreatie­team in het hoogsei­zoen en Wifi. Kortom, deze fraai gele­gen familiecamping is een serieuze aanrader voor een prima vakantie of om er even heerlijk een weekend of mid­week tussenuit te gaan om te wandelen of te fietsen in de prachtige omgeving. 

Dalmsholterweg 4 8147 RB Giethmen T: 0529 - 45 12 08 www.bergzicht.nl

Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 3 uur geleden
Het team van Elina's Salon, sinds kort te vinden in 't HuiZ.
Straal door innerlijk en uiterlijk welzijn Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport gisteren
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 apr, 12:00
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 19 apr, 08:00