dinsdag 24 november, 2020 04:40
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Google Maps

Politie zoekt getuigen van overval Domino’s Pizza Heerenveen

  Politie

Politie Zuidoost Fryslân is op zoek naar getuigen die informatie hebben wat kan leiden tot het vinden van de daders van een overval op de vestiging van Domino’s Pizza aan de Trambaan in Heerenveen.


Zondagavond heeft er rond 22.00 uur een overval op het afhaalrestaurant plaatsgevonden aan de Trambaan in Heerenveen. Twee mannen met bivakmutsen gingen de zaak binnen en bedreigden de medewerkers. De medewerkers bleven ongedeerd, de overvallers gingen er vervolgens vandoor met een geldbedrag.

Signalement van de daders:
De politie meldt: “We zijn direct een uitgebreid onderzoek gestart. Er is sporenonderzoek gedaan en we hebben beelden veiliggesteld. Daarnaast hebben we met een aantal getuigen gesproken en is er meteen een burgernetmelding verspreid waarin de signalementen zijn gedeeld. De eerste verdachte droeg vermoedelijk een zwarte jas en een donkere spijkerbroek. De tweede verdachte droeg een wijde joggingsbroek, een donkere jas en donkere schoenen.

Getuigenoproep:
“Heeft u waardevolle informatie? Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk te maken kan hebben met deze overval? Of heeft u gezien dat iemand sinds gister ineens over meer contant geld beschikt? Laat het ons weten en neem contact met ons op via 0900 – 8844. U kunt ook altijd informatie anoniem delen via 0800 – 7000. (referentienummer 2020316929).”

Zie voor meer informatie: https://www.politie.nl/.../overval-op-afhaalrestaurant...

Meer berichten