vrijdag 7 augustus, 2020 02:42
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Politie Heerenveen

Zware mishandeling in centrum Heerenveen

  Politie

De politie van Heerenveen is naarstig op zoek naar diegenen die zaterdagnacht bij de rotonde van de Atalantastraat en de Van Kleffenstraat een man zwaar hebben mishandeld. De daders maakten deel uit van een groep mensen die vanuit het centrum richting het statdion van SC Heerenveen liep ter ere van het honderdjarig bestaan van de club.

Omstreeks 22:30 uur liep een grote groep feestgangers vanuit het centrum via de Van Kleffenstraat en de Atalantastraat naar het stadion. Omstreeks 23.00 uur die avond werd bij de rotonde van de Atalantastraat met de Van Kleffenstraat een man zwaar mishandeld. De daders kwamen uit de groep feestgangers vandaan. De man werd onder andere tegen zijn hoofd geschopt.

Camerabeelden in bezit politie
Waarom de man werd mishandeld, is nog onduidelijk.Er is ondertussen een aantal getuigen gehoord en er zijn camerabeelden in het bezit van de politie. De politie is op zoek naar de daders. Als je iets gezien hebt of je hebt opnames gemaakt van de mishandeling, dan komt de politie erg graag met jou in contact.

Neem contact op met de politie in Heerenveen of bel 0900-8844. Als je jouw informatie anoniem wilt delen, bel dan 0800-7000.

Meer berichten