Niels is ontzettend gedreven en vastberaden van Flowhub een grote agency te maken.
Niels is ontzettend gedreven en vastberaden van Flowhub een grote agency te maken. Foto: Natalia Balanina

Over marketing, Ronaldo en chips

Persoonlijke verhalen

HEERENVEEN - Niels Olivier (28) is oud-schaatser en dol op marketing. Hij heeft nog steeds de drive van een topsporter dus wil hij ook met zijn startup Flowhub de top halen. Hij wordt bovendien eind december vader. Voor meer info over zijn startup: flowhub.nl

Wat ben je aan het doen? Samen met Jorjan Jorritsma ben ik eigenaar van Flowhub. We kennen elkaar vanuit het schaatsen en zijn samen dit bedrijf begonnen. We zijn gespecialiseerd in online marketing en bouwen websites. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat bedrijven beter vindbaar zijn in Google, maken online advertenties en beheren social media accounts. Kortom het hele spectrum wat betreft online marketing. We hebben als doel om een agency te worden die ook van grote bedrijven in Nederland de vaste marketingpartner is. Wij hebben een kantoor in Heerenveen, terwijl de meeste grote agency’s in de Randstad gevestigd zijn. Wij willen dat graag veranderen. Met onze topsportmentaliteit zijn we gewend met doelen bezig te zijn en jezelf te blijven verbeteren. Dat willen we ook met Flowhub.
Wat wilde je worden als kind? Schaatser. Vanaf mijn jeugd was dat het enige waar ik mee bezig was. Tot je op een gegeven moment niet verder komt. Gelukkig heb ik altijd gestudeerd dus ik had wat om op terug te vallen toen ik stopte met schaatsen.
Verslavend: Bezig zijn. Ik ben altijd aan het nadenken over het bedrijf, hoe we ons moeten ontwikkelen en beter kunnen worden.
ME-time: Ik voetbal drie keer per week. Dat is echt een uitlaatklep. Sowieso ben ik graag sportief bezig als ik vrij ben.
Blij met: Eind december word ik vader. Het kindje ziet er gezond uit en we kunnen niet wachten tot we hem mogen ontmoeten.
Minder blij met: Dat het qua groei van Flowhub niet snel genoeg gaat. Er zijn zoveel kansen in de markt en zaken waar we mee bezig zijn, maar je kunt niet alles tegelijk.
Milliondollar-tip: Als je iets wilt opbouwen, dan moet je commitment hebben en het consistent goed blijven doen. Echt goede dingen kosten tijd.
Inspiratiebron: Cristiano Ronaldo. Een groot talent met veel wilskracht en de uitstraling van een absolute machine.
Favoriete plek in Friesland: IJsstadion Thialf. Het heeft me zoveel gebracht: zowel als mens als zakelijk.
Dit vind ik stom: Huishoudelijke klusjes
Geheim genoegen: Chips
Welke eigenschap waardeer je in mensen? Dat ze zichzelf kunnen zijn in elke situatie.
Lievelingsmuziek: Kings of Leon en Ben Howard.
Laatste avondmaal: Wraps en tacos.
Wat staat er nog op je bucketlist? Reizen. Daarnaast lijkt het me leuk - als ik ooit in die positie ben - om te investeren in innovatieve ideeën en startups.
Zo ziet mijn ideale vrije dag eruit: Ontspannen wakker worden, met mijn vrienden uitgebreid ontbijten, sporten en borrelen met vrienden.
Van wie heb je het meest geleerd? Mijn ouders, voormalige trainers en coaches, maar ik leer ook veel van Jorjan.
Hoe zie je jezelf over 5 jaar? Dan heb ik een kleine jongen van vier, hoop ik dat ons bedrijf er goed voor staat en ik nog steeds lekker sportief bezig ben.
Levensmotto: Vol gaan! Het is een manier van leven van mij en mijn vrienden. Het kon nooit gek genoeg en dat is blijven hangen.

Wilt u ook in ons vriendenboekje? Mail dan naar Linda@rondomvandaag.nl

Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 24 minuten geleden
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 2 uur geleden
Het team van Elina's Salon, sinds kort te vinden in 't HuiZ.
Straal door innerlijk en uiterlijk welzijn Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport gisteren
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 apr, 12:00
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 19 apr, 08:00