zaterdag 24 oktober, 2020 22:20
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Elburg
Elburg

RondOm Reizen: Wintercruise met bingo & stamppot op vrijdag 20 november

  Lezersreis

Nederland, ons prachtige landje, heeft zoveel onontdekte parels dat je je kunt afvragen waarom we zo graag in het buitenland op vakantie willen. In de lage landen is nog zoveel bijzonders bloot te leggen. Het middeleeuwse Kampen aan de IJssel, bijvoorbeeld, of de mysterieuze Alde Feanen, in de ochtend vaak in mistflarden gehuld. De schoonste stranden en indrukwekkende deltawerken van Zeeland of de diepste geheimen van onze grootste steden. Gaat u met ons mee om al deze Hollandse pracht en praal te ontdekken? Dat kan nu met RondOm Reizen! 


RondOm Vandaag wil meer zijn dan alleen een krant! Daarom is RondOm Vandaag een unieke samenwerking aangegaan met één van onze trouwe partners; Veenstra Reizen. Samen met hen organiseren we unieke reizen door het mooie Nederland. U bezoekt tijdens deze reizen niet alleen de fijnste plekjes in Nederland, maar u heeft ook de mogelijkheid om op plaatsen te komen die normaal gesloten blijven. Elke editie zullen we u
 weer verwonderen met een aantal indrukwekkende reizen, inclusief mooie extra’s zoals een heerlijk diner, een bootreisje of een spannende activiteit. Zien we u aan boord van één van de luxe bussen van Veenstra?

Wintercruise met bingo & stamppot

Een warme & gezellige wintercruise in de koude maand november

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Elburg. Vanuit de sfeervolle haven van Elburg maken we een prachtige vaartocht over het Veluwemeer en u geniet van het prachtige landschap dat aan u voorbij trekt.  Aan boord geniet u van een heerlijk stamppotbuffet. Tijdens de rondvaart spelen we een gezellig potje bingo met leuke prijzen. Terug aangekomen in Elburg heeft u nog even tijd om het gezellige centrum van dit mooie Hanzestadje. Het eeuwenoude Elburg is prachtig gelegen aan de Veluwse randmeren. Vroeger een bedrijvig vissersstadje aan de Zuiderzee. Vandaag de dag een ultiem uitgangspunt voor toeristen en liefhebbers van cultuur en watersport. 

Na dit bezoek gaan we weer in de bus richting huis, waar u begin van de avond aan zult komen.

Lezersprijs 

€79,- p.p.

Inclusief:

• Vervoer per luxe touringcar
• 3-uur durende vaartocht van Elburg naar Kampen
• Koffie/thee met cake
• Stamppotbuffet aan boord
• Bingo met prijzen

Opstapplaatsen:

Buitenpost, Quatrebras, Hurdegaryp, Tytsjerk; Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Joure

Exclusief:

€3,50 reserveringskosten per boeking

 Boeken of meer informatie? Kijk op bit.ly/wintercruiseRV of bel 0511 - 54 18 09

Meer berichten