Afbeelding

Hobbymarkt Oudeschoot 'Gezien in zuid'

Ingezonden

OUDESCHOOT - Er zit veel creativiteit in Heerenveen-Zuid. Om dat te laten zien, want het mag gezien worden, organiseert de werkgroep Zin in Zuid een hobbymarkt. Met als thema 'gezien in zuid', want er is op zaterdag 11 mei veel te zien in zuid.

Hobbymarkt Oudeschoot
De Hobbymarkt is vooral een evenement waarop mensen laten zien waar hun passie ligt, waar ze door geïnspireerd raken en wat hen in hun vrije tijd bezig houdt. Hobbyisten en knutselaars laten die dag iedereen die de markt bezoekt meegenieten van wat ze maken, hoe ze dat doen en wat ze al gemaakt hebben en gaan verkopen. Er zijn veel diverse bezigheden en handvaardigheden te zien tijdens de markt in en rond de Sionskerk in Oudeschoot. Dat is van kaarten maken tot houtbewerking, van vilten tot sieraden en lampenkappen, maar ook wordt er geschilderd en getekend. Verzamelaars van mineralen, gereedschap dan wel voetbal tonen hun collectie. De volkstuinvereniging heeft een stand en de imkervereniging neemt een bijenkast mee. Er is een jeu-de-boules baan en er wordt gemusiceerd.

Kortom, wanneer de zon meewerkt en anders ook, is het een gezellig geheel op 11 mei van 11 uur 's morgens tot 4 uur 's middags. Met als doel elkaar activeren en inspireren. Want creativiteit mag gezien worden, en misschien doet u of doe jij een idee op om ook eens creatief aan de slag te gaan. Bezoek de hobbymarkt 'geZien in Zuid' bij de Sionskerk aan de Marktweg 55 in Oudeschoot op 11 mei van 11 tot 16 uur. Welkom!

Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 15 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 21 uur geleden
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 23 uur geleden
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00