Kom Mini-Z racen in het Modelspoor museum
Kom Mini-Z racen in het Modelspoor museum Mini-Z club Wolvega-Oudeschoot

Modelspoormuseum op koers bij Mini-Z formule tijdens de Pake en Beppe week

Evenement

SNEEK - Dit jaar staat het Modelspoormuseum tijdens de voorjaarsvakantie van 15 t/m 23 februari weer bol van een bijzondere activiteit. Met Kyosho Mini-Z radiografisch bestuurbare modelauto's op de schaal van 1:28. Je kunt nu proberen om net als Max Verstappen je eigen racetalent te tonen. Dit in samenwerking met Mini-Z raceclub Wolvega-Oudeschoot. En kinderen mogen ook nog eens gratis in het museum van 18 t/m 21 februari, als ze dan een Pake of Beppe meenemen.

"Het is ondertussen al een traditie geworden dat wij iedere vakantie speciaal voor de kinderen iets organiseren", aldus Jan Willem van Beek, manager van Het Nationaal Modelspoormuseum. "We hebben ook dit jaar weer een prachtige activiteit, al hebben we qua ruimte wel wat concessies moeten doen".

"De bekende coureur Max Verstappen is ook bij de jongste jeugd een held en wat is er nu leuker om zo'n held eens te willen evenaren?", vervolgt Jan Willem van Beek. Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen de kinderen ook spelen met heel veel treinenspeelgoed en nog meedoen aan de museum Elfstedentocht.

De Kyosho Mini-Z serie is populair geworden omdat het de eerste micro raceauto is die bijzonder goed bestuurbaar is. Inmiddels is de Mini-Z serie zeer uitgebreid en worden wereldwijd ook races georganiseerd. Er zijn verschillende Mini-Z modelauto's waarmee je kunt racen in het museum. De jeugd, maar ook vaders en moeders, pakes en beppes raken nooit uitgekeken.

De voorjaarsvakantie begint op zaterdag 15 februari en duurt tot en met zondag 23 februari. De Pake en Beppe actie loopt van 18 t/m 21 februari. Voor meer informatie over openingstijden en toegangsprijzen, zie www.modelspoormuseum.nl

Nationaal Modelspoormuseum Sneek

Doctor Boumaweg 17B
8601 GM Sneek
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 18 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 20 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie gisteren
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid gisteren
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 18 apr, 12:00