De kaarten voor Jazz 'n Taste zijn nu te bestellen! | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Heerenveen en omstreken
zondag 24 januari, 2021 09:50
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

De kaarten voor Jazz 'n Taste zijn nu te bestellen!

  Cultuur

DRACHTEN - Op zondag 15 maart 2020 houden wij voor de derde keer Jazz 'n Taste Drachten. Jazz 'n Taste is een muzikale en culinaire verwennerij. We starten en eindigen bij theater De Lawei. In de tussentijd maken we een tocht langs vier verschillende horecalocaties in Drachten waar de gasten kunnen genieten van livemuziek en een hapje.


De opbrengst van dit jaar gaat naar Passiflora Drachten. Bij kwekerij Passiflora worden vaste planten gekweekt en verkocht door cliënten van Talant. Dit zijn mensen met een verstandelijke beperking.

Wil jij je als ondernemer middels dit evenement ook op de kaart zetten? Word dan partner van Jazz 'n Taste! Er is een foto aan dit bericht toegevoegd met de verschillende mogelijkheden. Voor aanmelding als partner of voor meer informatie kun je contact opnemen met Alien Dijkstra via tel: 06-20151047 of e-mail: info@jazzntastedrachten.nl

Bestel je liever een losse kaart, dan kan dat via http://www.jazzntastedrachten.nl/tickets/. Bij voorbaat dank voor je steun!

Jazz 'N Taste
Jazz 'N Taste is een initiatief van Ladies' Circle 21 De Friese Wouden (LC21). LC21 is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar die zich inzet voor goede doelen. Wij doen dit door middel van 'handen uit de mouwen'-acties en het organiseren van evenementen.
 

Meer berichten