Goudwisselkantoor Heerenveen vindt u aan de Koornbeursweg 24 in Heerenveen.
Goudwisselkantoor Heerenveen vindt u aan de Koornbeursweg 24 in Heerenveen.

Nu ook een Goudwisselkantoor in Heerenveen

Bedrijf in beeld

Heerenveen - De prijzen van goud en zilver staan historisch hoog. Dat doet veel mensen besluiten om hun oude juwelen, munten of horloges in te wisselen voor contant geld. Vanaf nu kunnen Heerenveeners hiervoor terecht bij Goudwisselkantoor aan de Koornbeursweg 24. 

Persoonlijk contact

Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook prettig als ze in hun eigen buurt terechtkunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit is terug te vinden bij het familiebedrijf Goudwisselkantoor, dat al meer dan 35 jaar in edelmetalen en verzamelobjecten handelt. 

Privacy

Goudwisselkantoor Heerenveen is door de centrale locatie goed bereikbaar. Parkeergelegenheid en openbaar vervoer is op loopafstand. Een afspraak maken voor een taxatie of het verkopen van juwelen is niet nodig. Een bezoek aan het Goudwisselkantoor is dan ook goed te combineren met de dagelijkse boodschappen of op weg naar het werk. In het pand is een ontvangst- en wachtruimte en een taxatiekantoor. Hier laten bezoekers in alle rust en privacy hun bezittingen beoordelen en kunnen ze het ook verkopen. 

Jarenlange ervaring

Kantoor Heerenveen is onderdeel van de landelijke keten van Goudwisselkantoren. Inmiddels zijn er bijna 100 locaties in België en Nederland. Directeur Erik de Ruiter verklaart de groei “doordat we ruim 35 jaar ervaring in de goud- en zilverhandel hebben en een correcte prijs bieden. Bovendien zijn we discreet en is alles inzichtelijk. Zo testen en taxeren wij de voorwerpen waar de klant bij is, in een aparte taxatieruimte. Daar nemen we alle tijd voor. Vervolgens kan men bij ons kiezen voor contante betaling of overschrijving via de bank.”

Ruime openingstijden

Bij Goudwisselkantoor Heerenveen kunnen bezoekers terecht voor het verkopen, aankopen en verpanden van goud en zilver, juwelen en horloges, munten en andere waardevolle objecten. Het kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Men kan zonder afspraak binnenlopen voor taxatie. 

Meer informatie is te vinden op de website www.goudwisselkantoor.nl/kantoor/heerenveen

Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 5 uur geleden
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 7 uur geleden
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:02
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 23 apr, 12:00
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00