dinsdag 29 september, 2020 02:18
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Bedrijventerreinen IBF in Heerenveen klaar voor de nieuwe werkelijkheid

  Bedrijf in beeld

De aanleg van zakelijk glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen IBF in Heerenveen is met groot succes bijna afgerond.  Vele bedrijven, waaronder STC Heerenveen en Ares Industriële Produkten, worden verbonden met het snelle en veilige glasvezelnetwerk van Bright Access. Hiermee zijn zij na de zomer klaar voor de nieuwe digitale werkelijkheid.

In april 2020 is Bright Access gestart met het verlichten van de bedrijventerreinen IBF in Heerenveen. Enkele kilometers aan glasvezel zijn inmiddels aangelegd en de eerste bedrijven profiteren al van de meest snelle en veilige internet verbinding. Een hackvrij verbinding met alle cloud diensten, waaronder het optimaal gebruik kunnen maken van videovergaderingen en online werkplekken, zijn voor hen realiteit geworden. “Door de unieke snelweg voor privacygevoelige informatie van een ondernemer, blijft alle informatie alleen beschikbaar voor eigen ogen en blijven hackers buiten de deur” – aldus Frits Thomassen, Bright Access’ regiomanager Friesland. 

Veilig internet is belangrijker dan ooit, glasvezel maakt dat mogelijk. Daarom is het niet de vraag óf ondernemers over stappen naar glasvezel, maar wanneer. Frits is blij om te zien dat veel ondernemers in Heerenveen die stap juist nu maken: “Een verstandige keuze, nu steeds meer bedrijfsprocessen zich online afspelen en alle informatie van bedrijven online beschikbaar is”. In de huidige afrondende fase van de aanlegwerkzaamheden gelden nog extra aantrekkelijke voorwaarden. Zo is zakelijk glasvezel voor elke ondernemer op de IBF-terreinen in Heerenveen binnen handbereik.

Wilt u hier meer over weten en nog profiteren van de hoge kortingen? Neem dan vrijblijvend contact op met frits: 088-0450951, 
www.brightaccess.nl of een regionale ICT dienstverlener.

Meer berichten