vrijdag 3 juli, 2020 18:58
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Frits Thomassen timmert aan de weg om heel Friesland aan te sluiten op glasvezel.
Frits Thomassen timmert aan de weg om heel Friesland aan te sluiten op glasvezel. (Bright Access)

De vraag naar veilig internet groeit; Bright Access maakt dit mogelijk

  Bedrijf in beeld

Frits Thomassen timmert aan de weg om heel Friesland aan te sluiten op glasvezel. Er wordt dan ook hard gegraven in Heerenveen om een ieder daar te laten profiteren van het veilige, betrouwbare en betaalbare glasvezel van Bright Access. Daarna zal er snel doorgepakt worden in Joure. 

Meer dan ooit maken ondernemers gebruik van internet voor videovergaderingen en cloud diensten. Om vanuit huis optimaal te werken, is het van belang dat je bedrijf aangesloten is op een snelle, maar vooral veilige internetvoorziening. Je wilt vergaderen met het hele team, zonder dat de concurrent stiekem mee gluurt vanwege een onveilige internetverbinding. Bright Access vindt dat dit voor élke ondernemer bereikbaar moet zijn. Helemaal in deze periode waarin bedrijven overlopen van onzekerheden over de toekomst. 

Hierom start Bright Access deze weken de Verlichtingsweken. ‘Het zijn natuurlijk minder zekere tijden en we merken dat keuzes vooruit geschoven worden’, aldus Frits. Logisch, maar niet verstandig. Om klaar te zijn voor de nieuwe werkelijkheid, moeten ondernemers juist nu de stap nemen naar veilig glasvezel. Met een gereduceerd tarief op de aansluitkosten en de eerste 3 maanden het abonnement gratis, maken Frits en zijn collega’s het overstappen naar glasvezel nog aantrekkelijker. Om nu al optimaal te profiteren is er zelfs een gratis thuiswerk oplossing. 

Wilt u hier meer over weten?
Neem dan vrijblijvend contact op met Frits op telefoonnummer 088-0450951 of via een van de regionale partners. Kijk ook op www.brightaccess.nl/verlichtingsweken

Meer berichten