Afbeelding

Coronaproof testen bij Kreeft Bedden

Bedrijf in beeld

Nieuwe collectie slanke Cinderella boxsprings

De nieuwste collectie slanke Cinderella Boxsprings is sinds kort gearriveerd bij Kreeft Bedden aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden. “De boxsprings zijn helemaal van deze tijd, met een slankere vormgeving en in diverse frisse kleuren samen te stellen naar eigen smaak”, zegt Fokko Kreeft enthousiast.

Je kunt je eigen Cinderella Boxspring Desire, Pure of Tender naar eigen wens samen stellen, met bijvoorbeeld keuze uit drie verschillende soorten poten aan de onderkant. De ranke en sierlijke vormgeving zorgt voor een fraaie uitstraling van de nieuwe boxsprings-serie. Je kunt kiezen uit de gewenste ligmaat, kleur potenset, vele stoffen/kleuren en de juiste comfortklasse qua hardheid van het matras en type topper.

Hoge kwaliteit voor prima prijs

“Cinderella Boxsprings biedt zoals altijd ook met deze serie weer een hoge kwaliteit voor een prima prijs. Het heeft een hoog ligcomfort, met een robuust houten frame en keuze uit verschillende kwaliteitsmatrassen”, zegt Fokko.

Alle boxen en matrassen van deze nieuwe Cinderella collectie boxsprings zijn uitgevoerd met anti-slip. Voordeel hiervan is dat de matrassen netjes op hun plek blijven en - zeker bij een elektrisch verstelbare uitvoering - nauwelijks zullen gaan schuiven. Een voetbord of matrasremmer aan het voeteinde is dus niet meer nodig, het neemt extra ruimte in beslag en wordt door velen als lelijk beschouwd.

Coronaproof de boxsprings testen

Fokko: “We hebben ruimte genoeg in de winkel zodat je makkelijk op anderhalve meter afstand van elkaar kunt blijven. We hebben desinfecteringsmiddelen in de winkel, plexiglas schermen bij de balie en speciale sheets die we op de matrassen leggen wanneer je een matras wilt testen. Die lakens zijn voor eenmalig gebruik dus lig je nooit op eentje die al door iemand anders is gebruikt.”

Groningerstraatweg 183 | 8922 GE Leeuwarden | 058 - 2151866 | www.kreeftbedden.nl

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 5 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 7 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00