zaterdag 6 juni, 2020 01:26
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Ellen en Martine
Ellen en Martine

Laat je verrassen door onze service

  Bedrijf in beeld

Wij zijn Ellen & Martine, puur met een “female touch” en wij doen ons werk met passie, dat boekt het beste resultaat! Onze klantgerichte aanpak levert u de beste opbrengst voor uw woning. Met al meer dan 22 jaar ervaring zijn wij bouwkundig en juridisch goed onderlegd. Daarnaast is voor ons vertrouwen de basis van het zakendoen en wij houden hierbij sterk rekening met uw wensen.

Vanuit ons kantoor in Lemmer bedienen wij de gehele Zuidwest-hoek. Lemmer is vaak het vertrekpunt voor veel woningzoekenden vanuit de Randstad. Hierdoor beschikken wij over een goed klantenbestand. Via onze social marketing strategie, eigen netwerk en collega makelaars brengen wij uw woning onder de aandacht bij een grote doelgroep.
Tevens hebben wij Frieslandgoed.nl opgezet met een specialistische aanpak voor huizen in het hogere segment in heel Friesland.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek geven wij u graag een helder en duidelijk overzicht van het stappenplan voor de verkoop en onze transparante dienstverlening met aantrekkelijke concurrerende tarieven bij de aan- en verkoop van uw woning.

Laat je verrassen door onze service..

Klantenscore score 9.2
over onze service: “niet eerder zo meegemaakt, heel plezierig!”

Heeft u verkoopplannen, dan ontzorgen wij u graag voor 100%.

Makelaardij Van Engelenburg
info@makelaardijvanengelenburg.nl
0514-534610
www.makelaardijvanengelenburg.nl

Frieslandgoed
info@frieslandgoed.nl
0514-534689
www.frieslandgoed.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_3