maandag 30 maart, 2020 14:15
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Ontzorgd Verhuizen

Warm aanbevolen: verhuisservice voor senioren

  Bedrijf in beeld

Gaat u verhuizen en ziet u daartegenop? Schakel dan Ontzorgd Verhuizen in. Een uniek verhuisbedrijf, speciaal voor senioren. ‘Warm aanbevolen!’ aldus de familie Dijkstra uit Leeuwarden. Ina Dijkstra, een van de kinderen, vertelt over haar ervaringen.

Ook al zegt het verstand dat het goed is: als senioren gaan verhuizen, is het gevoel meestal anders. Verhuizen betekent niet alleen enorm veel gedoe, gesjouw en rompslomp. Maar ook afscheid nemen van spullen en de oude woning. Daarom is verhuizen voor veel ouderen een ingrijpende beslissing. Ontzorgd Verhuizen helpt om verhuiszorgen en stress weg te nemen. Van de senioren zelf én van hun kinderen, familieleden of andere mantelzorgers. Niet alleen doordat zij de verhuizing – en nog veel meer – professioneel uitvoeren. Vooral door de persoonlijke manier waarop zij dat doen. 

Een goed gevoel
”Wij kamen Ontzorgd Verhuizen via-via op het spoor. Wij hebben hen toen ingeschakeld voor de verhuizing van mijn schoonvader”, vertelt Ina. ”Dat was voor ons als kinderen heel handig, omdat niet iedereen dichtbij woont en we dus geen extra vrije dagen hoefden op te nemen. Alles wat wij wilden, werd keurig netjes gedaan, in nauw overleg met ons. Wij hadden steeds één aanspreekpunt en deze persoonlijke aandacht voelde goed. Dat is echt hun kracht.”

Zelf kunnen beslissen
Ina vervolgt: “Toen mijn eigen ouders daarna naar een aanleunappartement gingen verhuizen, heb ik hun dan ook Ontzorgd Verhuizen aanbevolen. Verhuisregisseur Tim van Ontzorgd Verhuizen kwam bij hen langs om hun wensen te horen. Het was belangrijk dat zij zelf alles beslisten, terwijl Tim alles regelde en coördineerde. Zo wilden zij alles zelf inpakken. Grappig was dat mijn moeder Tim niet geloofde toen hij vertelde dat ze daarvoor wel 110 verhuisdozen nodig hadden. Zoveel?! Maar uiteindelijk zijn ze inderdaad bijna allemaal gebruikt.”

Persoonlijk en betrouwbaar
“Bij Ontzorgd Verhuizen was er begrip voor dat mijn ouders met gemengde gevoelens uitkeken naar de verhuizing. De benadering was heel open, ze zijn toegankelijk en nemen de tijd”, gaat Ina verder. “Het is mijn ouders zo goed bevallen, dat ze Ontzorgd Verhuizen ook weer hebben aanbevolen aan kennissen.”

Opzien tegen uw verhuizing? Dat is echt niet nodig. Bel met 085 – 041 01 01 of kijk op www.ontzorgdverhuizen.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_3